maanantai 2. huhtikuuta 2012

Uudella vaihteella

Wuuuh... nyt on tapahtunut joku nytkähdys. Uusi vaihde tai jotain. On melkein puoli vuotta siitä, kun romahdin täysin. Olin NIIN väsynyt ja kyllästynyt. Missään vaiheessa en masentunut, mutta en innostunut mistään (työhön liittyvästä) ja halusin vältellä kaikkia mahdollisia velvollisuuksia. Olla vaan.

Mutta nyt. Suorastaan pursuan intoa ja ideoita. Haluan alkaa taas saavuttamaan asioita ja haastaa itseni. Päästä terään ja FLOW-tilaan. Mutta tällä kertaa tiedän rajani ja pidän huolta itsestäni. Ehkä sain sen viimeisen boostin lauantain treffeistä. Huomasin olevani niiden jälkeen aivan älyttömän hyvällä tuulella. En tiedä, tuleeko tuosta kuviosta mitään (vaikka mies jo kysyikin saako pyytää mua keikalle mukaan), mutta jälleen on todistettu, että hyviä miehiä riittää. Ja tällä kertaa oli vielä hauskakin. Oli huippua, kun miehen jutut oikeasti nauratti.

Nyt haastetta kehiin :)

Synttärit 19.6, täytän maagiset 30 vuotta.

Siihen mennessä (eli 2½ kuukauden päästä):

1. Pudotan viisi kiloa
2. Tee gradun valmiiksi (huhhuh!). Olettaen, että en löydä töitä sitä ennen. Hullu tavoite, mutta täysin mahdollinen sillä aineisto on jo valmiina ja kirjat lainattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti