| 2 | liivatelehteä | ||||
| 1 | appelsiini | ||||
| (2 tl appelsiininkuorta raastettuna 1 dl mehua) | |||||
| 2 dl | vispikermaa | ||||
| 1/2 dl | sokeria | ||||
| 2 dl | turkkilaista jogurttia | ||||
| 2 tl | vanilliinisokeria | ||||
| Lisäksi | |||||
| 2 | appelsiinia | ||||
| 1 | verigreippi | ||||
| 2 rkl | sokeria | ||||
| kardemummaa |
Vaihe 1
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Raasta yhden hyvinpestyn appelsiinin kuori ja purista siitä mehu.Vaihe 2
Leikkaa loput sitrukset kalvottomiksi ja paloittele. Mausta sokerilla ja ripauksella kardemummaa. Jaa sitrussalaatti neljään lasiin.Vaihe 3
Kiehauta kattilassa kerma, sokeri ja appelsiininmehu. Ota kattila liedeltä ja lisää puristetut liivatelehdet. Sekoita tasaiseksi ja lisää jogurtti, appelsiininkuori ja vanilliinisokeri.Vaihe 4
Kaada kermaseos sitruksien päälle annoslaseihin. Hyydytä pannacottaa jääkaapissa noin 2 tuntia. Koristele halutessasi sitruunamelissan lehdillä.Reseptin ja kuvan lähde.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti