lauantai 7. huhtikuuta 2012

Appelsiini-jogurttipannacotta - nam nam!

2 liivatelehteä
1 appelsiini
(2 tl appelsiininkuorta raastettuna 1 dl mehua)
2 dl        vispikermaa
1/2 dl sokeria
2 dl turkkilaista jogurttia
2 tl vanilliinisokeria
Lisäksi
2 appelsiinia
1 verigreippi
2 rkl sokeria
kardemummaa

Vaihe 1
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Raasta yhden hyvinpestyn appelsiinin kuori ja purista siitä mehu.
Vaihe 2
Leikkaa loput sitrukset kalvottomiksi ja paloittele. Mausta sokerilla ja ripauksella kardemummaa. Jaa sitrussalaatti neljään lasiin.
Vaihe 3
Kiehauta kattilassa kerma, sokeri ja appelsiininmehu. Ota kattila liedeltä ja lisää puristetut liivatelehdet. Sekoita tasaiseksi ja lisää jogurtti, appelsiininkuori ja vanilliinisokeri.
Vaihe 4
Kaada kermaseos sitruksien päälle annoslaseihin. Hyydytä pannacottaa jääkaapissa noin 2 tuntia. Koristele halutessasi sitruunamelissan lehdillä.

Reseptin ja kuvan lähde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti