perjantai 18. toukokuuta 2012

Treffiraportti

No niin, elikkäs vähän tarkempaa raporttia keskiviikon treffeistä.

Ihan päällimmäiseksi jäi mieleen miehen ulkonäkö. Hothothot! En edes tiedä, onko hän niin hottis muiden naisten silmissä, mutta minun makuuni ehdottomasti. Pitkä, vaalea, sinisilmäinen, hyvin pukeutunut. Nyt en voi enää ikinä tuomita miehiä, jotka ihastuu naisiin ulkonäön takia. Mikä parasta, mies ihan suusanallisesti ilmaisi minun miellyttävän hänen silmäänsä. Sitä onkin helppo yllättää positiivisesti, kun profiilissa ei näy kuin naama ja ruuminrakenteeksi merkattu pyöreä.

Mies on sosiaalinen ja iloisen oloinen, hyvää seuraa. Mulla on ihme älykkyys-fiksaationi siitä, että miehen pitäisi hurmata nimenomaan veitsenterävällä älyllään, mutta ei, nyt annan kyllä tälle miehelle mahdollisuuden, vaikka hän ei ehkä juuri tällä ominaisuudella hurmannut. Ei hän tyhmä ole missään nimessä, mutta ei sellainen akateemisen kriittinen ja verbaalinen kuin jotkut minuun aiemmin vedonneet miehet. Vaakakupissa painaa paljon sekin, että mies on ilmeisen kunnollinen. Elämä kunnossa, sinut itsensä kanssa ja valmis ihan oikeaan ihmissuhteeseen.

Muuten treffeillä oli sitten jotenkin todella söpöä. Etenkin ne osuudet kun keskustelu taukosi ja se oli sellaista ujoa silmäilyä. Ehkä meitä kumpaakin vähän jännitti.

Summa summarum: tässä nyt sitten ilmeisesti aletaan tapailemaan. Mies kysyi treffeillä kahteen otteeseen mahdollisuudesta seuraavaan tapaamiseen ja laittoi vielä viestinkin perään, miten mukavaa oli ja että keksitään pian jotain yhteistä tekemistä. Olen nyt neljä päivää pois kaupungista, niin seuraavan kerran ehdittäisiin näkemään ensi viikolla. Jos toisille treffeille oikeasti selvitään ja miestä kiinnostaa vielä parin päivänkin päästä, niin tämä on historiallinen hetki vuoden kestäneen deittailuni historiassa: kunnolliset kakkostreffit! Syystä tai toisesta yksillekään sellaisille en ole selvinnyt niiden 17 miehen kanssa, jotka olen tavannut. Nuoren Kollin kyllä näin useammankin kerran, mutta kakkostreffit oli vasta kuukausi ensimmäisten jälkeen. Jos nyt siis kunnialla selvitään toisille treffeille, niin kakkostreffien kirous on kadonnut :) Huh, täytyy kuitenkin "koputtaa puuta".

2 kommenttia: