maanantai 7. toukokuuta 2012

Pikkutyttöilyä

Jahas.. jahas, nettitreffiä pukkaa ensi viikolle. En kyllä tiedä, onko tämä kriteerien tiukentaminen toiminut yhtään tai onko yhtään laadukkaampia treffejä luvassa ja löytyykö seuraavan kolmen deitin joukosta se Elämäni Mies. Seuraavan miehen kanssa vaihtanut ehkä 10 riviä yhteensä, mutta se oli tosi söpö kuvassa! Eiks se oo ihan hyvä kriteeri?

Kirjoittelen myös toisen miehen kanssa, jonka huumorintaju natsaa omani kanssa. Sellaista hauskaa itseironista läppää, mutta se on sitten varmaan sikaruma. Tämä mies kysyi multa saman tien, millaista miestä etsin ja sille sitten selitin mun "auktoriteetti-pähkäilyjäni" ja sitä, että miehellä pitää olla tosi hyvä itsetunto. Se tuntu ottavan nuo mun löpinät haasteena, mikä oli ihan lupaava merkki :)

Tajusinkin sitten tuon miehen kanssa jutellessa, että mä kaipaan sellasta miestä, jonka seurassa voin muuttua höpsöksi pikkutytöksi. Sillä nyt kun mietin, niin tällanen vaikutus niillä muhun kolahtaneilla miehillä on ollut. Jepjep... eli pikkutytön rooli ja "heti asiaan" - niin johan alkaa asiat rullata! Kuulostaa ihan vaan pikkasen vinksahtaneelta. 

Söin lasagne-överit. Huomenna ruotuun taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti