tiistai 29. toukokuuta 2012

Kirouksen tuolla puolen

Kirous kumottu. Ensimmäiset kunnon kakkostreffit takana ja kolmannet treffit sovittu ajan ja paikan tarkkuudella. Vetovoimaa oli edelleen ja tunnelma oli paljon rennompi kuin viimeksi.

Mies vaikuttaa olevan kovin tosissaan kanssani. Hän tarjosi lounaan ja yrittäjänä vitsaili laittavansa kuitin vähennyksiin kohtaan "vaimon etsintä" ja puhui jo vaikka mitä tulevasta. Hieman hätkähdin, mutten ahdistunut. Mies on ehdottomasti ns. aviomiesmateriaalia, vaikka ei olekaan sellainen mies, jonka olisin itselleni kuvitellut. Hän ei ole akateeminen, ei kulttuurialalla, eikä hurahtanut vahvasti mihinkään harrastukseen/kiinnostuksenkohteeseen. Tästä näkökulmasta hän on hieman "tavallisempi" ja "normaalimpi" mies kuin tuttava- ja kaveripiirini miehet. Mutta ei tämä miestä pahenna.

Hän näkee vaivaa eteeni ja hänellä on miellyttävä luonne. Tämä on tärkeintä. Eikä pahitteeksi ole sekään, että hän saa hormoonini hyrräämään :)


2 kommenttia:

  1. En halua olla pessimistinen tai muutakaan, mutta omista kokemuksistani olen oppinut, että miehet, jotka lupailevat jotakin - ei tarvitse olla edes kovinkaan suurta - poistuvat kuvioista aika nopeasti.
    Nimimerkillä Miesunelma ei koskaan lähtenyt kanssani käymään Ruotsissa. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vain pikkusen pessimistinen kuitenkin? ;)

      Joo, no siinähän se sitten nähdään - onko mies sanojensa mittainen. Hällä läppä oli lähinnä sellaista, että kun selitin, ettei minulla ole pyykinpesukonetta, niin hän mainosti ostaneensa juuri uuden ja tarjosi sen käyttöä itsensä "bonuksena". Eli tämän lupauksen pettäminen ei maailmaani murenna :D

      Poista