keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Mahdollisuuksia

Vappuvappuvappu. Tämä vappu oli kyllä sellainen maistiainen kesästä. Niin hyvä sää ja mukavaa hengailua kavereiden kanssa. Juomisen sijasta tuli keskityttyä syömiseen. Kiitos vaan sinne Pohjois-Helsinkiin herkuista! :)

Mulla on sellainen kutina, että tästä tulee yksi parhaista kesistä naismuistiin. Kerrankin en paina hulluna työprojekteja. Tai no ehkä vähän gradua voisi katsella ennen juhannusta.  Hain myös yhdelle projektille rahoitusta, joka saattaisi sitten olla se Plan B, jos en saa hakemaani työpaikkaa, mutta sekin alkaisi vasta syksyllä.

Mahdollisuuksia on niin monia, senkun jaksaa muistaa, niin tämä elämä maistuu aikas hyvälle. Silloin ei jää liikoja suremaan, jos kaikki ei menekään aina ihan putkeen. Heh, eilen huomasin muuten kotibileissä ja baarissa, että kirkkaanpunainen huulipuna takaa miesten huomion ja tänään oli sattumalta lehtijuttu punaisen värin voimasta Hesarissa. Ilmeisesti on ihan tieteellisesti todistettu, että punainen väri tekee naisesta miehen silmissä viehättävämmän  ja että "miehet eivät ole itse tietoisia punaisen vaikutuksista". No niin, eli jos haluaa salakavalasti parantaa flaksia niin eikun punaista kehiin :) 

Mahdollisuuksia on monia, mutta olen nyt päättänyt vähän rajoittaa noita nettideittejä. En enää kirjoittele tai lähde treffeille,  jos mies ei aidosti kiinnosta. Tätä pähkäilin jo aiemmin ja viimeinen niitti taisi olla kiusallinen mese-keskustelu ok-miehen kanssa. Hän ehdotti kakkostreffejä pariin otteeseen parin tunnin varotusajalla ja nosti sitten "kissan pöydälle" kun olin nihkeenä pikatreffeille. Oli sitten pakko sanoa, että ei vaan kiinnosta tarpeeksi - vaikka noin lyhyt varoitusaika on jo itsessään riittävä syy kieltäytyä treffeistä.

Mutta nyt siis, kirjoittelua ja treffejä vain oikeasti potentiaalisten ja oman tyyppisten miesten kanssa. Kun mullahan on enää kolmet ensitreffit jäljellä ennen kuin olen käynyt 20 treffeillä ja sen jälkeen joko löytänyt etsimäni tai tuomittu ikuiseen yksinäisyyteen. Ja yksi oikein potentiaalisen oloinen laittoikin eilen viestiä. Vois nyt keskittyä kunnolla yhteen ihmiseen tutustumiseen multihäröilyn sijasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti