sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Viimeinen siirto

Ihan hillitöntä - ja hupaisaa. Juu, ei sitten tullut treffejä lauantaille. Kaksi tuntia ennen treffejä mieheltä tulee viesti, että serkku on ollut kolarissa ja menossa katsomaan tätä sairaalaan ja että siirretäänkö treffit huomiselle. Mies on siirtänyt joka ikisiä treffejä jonkin sairaustapauksen tms. verukkeella! Enkä usko, että mitään serkkua onkaan vaan tuolla miehellä viiraa päässä! Jonkinlainen ramppikuume tai outo tapa viestiä, että dumppaa minut jo. No dumppasin sitten :) Tuollainen kaksi tuntia ennen treffien siirtäminen on todella törkeää, sillä silloin olet ehtinyt jo suunnitella päiväsi treffien mukaan. Tämä herra kyllä oli varsinainen Master of Mixed Signals. Aina niin kovasti halusi nähdä ja sitten näitä ihme treffien siirtämisiä.

No mutta, kohtalonuskoni senkun kasvaa. Mies pelasi itsensä ulos juuri sopivasti tämän potentiaalisemman miehen tieltä, jolta tulikin tänään tosi kivoja viestejä - itseasiassa juuri samaan aikaan kun viestittelin tuon ääliön kanssa. Oli sitten helppo vaan dumpata tuo mies, vaikka olisin kyllä dumpannut vaikka ei olisi ketään toista miestä ollutkaan. Ei minua noin kohdella! En ollut kiintynyt mieheen ja olin jo päättänyt, että hän ei ole minulle oikeanlainen, mutta kyllä tuollainen epämääräisyys ja epäluotettavuus hätkähdyttää joka tapauksessa!

Olen melkos tyytyväinen siihen, että nykyään kiinnyn miehiin todella hitaasti. Tämä on tärkeää, sillä sitten ehtii rauhassa tarkkailla, onko mies luottamuksen arvoinen. Jos mies on luottamuksen arvoinen, on hän myös kiintymyksen arvoinen.

5 kommenttia:

  1. Oho! Itsellänikin oli vastaavanlainen tapaus pari vuotta sitten. Dumppasin ääliön (hänkään ei uskaltanut tavata)ja nykyisen elän samanaikaisesti tilalle tulleen Oikean kanssa... Sattumaa ei ole, usko minua! Onnea tuleville treffeille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tosiaan, oudolla tavalla alan minäkin uskoa siihen, että asiat ei tapahdu vain sattuman varassa. Kuinka pian sinulle alkoi valjeta Oikean kohdalla, että tässä miehessä on enemmän potentiaalia?

      Poista
    2. Kyllähän se ensimmäisen vuoden aikana selvisi. Kemiat kolahti välittömästi, pian huomattiin, että huumori on samanlaista... ja sitä rataa. Hiljaa hyvä tulee- sanonta on toiminut tässä tapauksessa, vastoin muuten niin spontaania luonnettani. :)

      Poista
  2. Kertoo sinusta paljon, jos pidät miestä törkeänä koska hän valitsee elämässään paljon kauemmin vaikuttaneen ihmisen hyvinvoinnin sinun sijastasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, minusta taitaa kertoa vielä enemmän se, etten uskonut minkäänlaisen serkun olemmassaoloon... :D

      Poista