maanantai 25. kesäkuuta 2012

Cupidon hetkellisessä(?) suosiossa

Sopivasti, kun ajatukset alkoivat pelottavasti harhailemaan Nuoren Kollin suuntaan, tälle viikolle näyttäisi tulevan kakkostreffit sen aiemmin tapaamani fiksun miehen kanssa. Viime viikon treffit siirtyivät(!) kun mies oli sairaana. Tiedättekö, siinä vaiheessa kun siirtämisviesti kilahti puhelimeeni, uskoni miehiin oli noin miinus sata! Laitoin ihan ystävällisen mutten kovinkaan rohkaisevan viestin takaisin ja olin valmis unohtamaan koko tyypin, niin turhautunut olin tuon aiemman toopen treffien siirtämisistä. Mies ei näköjään siitä lannistunut eli mennään treffeille keskiviikkona tai torstaina.

Jos tässä jotain on oppinut, niin odotusten pitämisen minimissä ja sen, että miehen on osoitettava aikansa, että hän on oikeasti kiinnostunut ennen kuin päästää minkäänlaisia pidemmälle meneviä ajatuksia päähänsä.

Myös paritusyritykseni on edennyt lupaavasti ja kaverini ovat menossa näillä näkymin huomenna keskenään sopimilleen sokkotreffeille. Kumpikin on melkoisia höppänöitä ja on ollut hauska kuulla heidän sepostuksiaan tilanteen etenemisestä. Tässä onkin siinä mielessä harvinaisessa tilanteessa, että saa kuulla deittailuraportit sekä miehen että naisen näkökulmasta. Oikein hyvää materiaalia siis tällaisenkin blogin kirjoittamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti