torstai 14. kesäkuuta 2012

Heureka!

Tämä elämä on ihmeellistä. Joskus tuntuu, ettei asiat todellakaan tapahdu sattumalta vaan elämää ohjailee jonkinlainen käsikirjoitus. Asiat tapahtuvat kun niiden on aika tapahtua.

Olin treffeillä toisen miehen kanssa ja hänessä oli juuri niitä ominaisuuksia, joita nyt muutaman viikon deittailemastani miehestä puuttuu. Älykkyyttä, keskustelutaitoa ja samat kiinnostuksen kohteet. Hänen kanssaan oli todella helppo puhua ja olla, sillä hän tuntui ajattelevan niin monesta asiasta samalla tavalla kuin minä. Kuitenkin hänellä oli riittävästi myös "radikaaleja" ajatuksia, joista keskustelemalla omakin ajatteluni tuntui avartuvan. Ajatukseni ovat usein varsin abstraktilla tasolla ja oli huippua, että tämän miehen kanssa minun ei tarvinnut lainkaan pidätellä itseäni. Hän tarttui ajatuksenpoikasiini ja jatkoi niistä, ymmärtäen täysin mitä tarkoitin ja kun hän selitti scifisarjasta, joka koukutti hänet, sen nimeä mainitsematta, tiesin jo mistä sarjasta hän puhui. Tuon aiemmin deittailemani miehen kanssa olen joutunut sensuroimaan itseäni, en ole voinut olla oma yliajatteleva ja - analysoiva itseni. Tämäniltainen mies oli myös todella innoissaan isosta hankkeesta, jota olen nyt viemässä eteenpäin ja jolle todennäköisesti tulen omistamaan ainakin seuraavat 10 vuotta elämästäni. Ei mikään pikkujuttu sekään.

Sovimme miehen kanssa jo seuraavat treffit ensi viikolle. Nyt - kysymys kuuluu - olisiko moraalisesti väärin harrastaa seksiä aiemmin deittailemani miehen kanssa, joka on tulossa lauantaina käymään? Sillä - edelleen - tämä mies on, oh boy, fyysisesti todella vetävä, vaikka nyt olenkin vakuuttunut, että tämäniltainen mies voittaa hänet mennen tullen elämänkumppani-asteikolla. Olisiko se puhdasta hyväksikäyttöä? Jos asiat etenevät tämäniltaisen miehen kanssa, dumppaisin hänet väistämättä. Mutta, jos totta puhutaan, eiköhän mies ole itsekin tajunnut, että ei me mitään sielunkumppaneita olla vaan viehätys on vahvimmin fyysistä. Mutta käyttäytyisinkö kuin ne kliseiset paskiaismiehet, jotka ei pidä enää yhteyttä seksin jälkeen?

6 kommenttia:

  1. Soo soo, nyt malttia peliin!

    VastaaPoista
  2. Eli en saisi vehtailla ykkösmiehen kaa? :D

    VastaaPoista
  3. Ehkä kannattanee vähän himmailla ja keskittyä pikemminkin sen paremman vaihtoehdon kellistämiseen ;P

    VastaaPoista
  4. Voih, ehkä te ootte oikeessa... saaks ees vähän pussata kun se on niin komea, ja jos se täniltanen mies on mun elämäni mies, niin sitten en pussais enää ketään toista koskaan...

    VastaaPoista
  5. Onks väärin, jos mä annan luvan?;) Ethän ole vielä tuolle uudelle miehelle luvannut mitään. Kuulostaa ehkä pelailulta, mutta mun mielestä saat vähän nauttia nyt, kun kerrankin on jotain kivaa tarjolla :) ...siis ainakin pussailu on ok.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö cioccolata, tänä aamuna sängyssä virittelin jo viettelysuunnitelmaa ;) Katsotaan miten menee!

      Poista