tiistai 5. kesäkuuta 2012

"Testing, testing.."

Neljännet treffit siirtyi tältä illalta perjantaille. Tämä on jo kolmas kerta kun treffit siirtyy miehen takia. Ensimmäisellä kerralla miehen piti tuurata sairastunutta kollegaa, toisella kerralla hän meni hätämuuttoavuksi kaverille, kun joku toinen oli sairastunut. Tällä kerralla hän on itse kipeänä. Puhelimessa vähän kuittailin miehelle, että hän vaatii naiselta kärsivällisyyttä, mutta en sen kummemmin harmistunut. Kai tämä on jonkinlaista aikuisuutta, kun ei niin vähästä ala tekemään ylitulkintoja. Toisaalta tällaiset tapaamisten siirtelyt on aika mainio tapa "testata" naista. Vetääkö daami herneen nenään vai ymmärtääkö tilannetta?

Oikeastaan voikin ajatella, että tapailun perimmäisenä tarkoituksena on testata toisen kypsyyttä. Miten toinen suhtautuu erilaisiin tilanteisiin, suuttuuko vähästä vai onko liiankin joustava? Minusta nuo asiat on hyvä selvittää, ennen kuin edes harkitsee suhdetta toisen kanssa. Nuori Kolli on hyvä esimerkki miehestä, josta jo lyhyen tapailun jälkeen huomasi, miten tunnetasolla kypsymätön hän onkaan. Törkeät kommentit naisista ja äkkipikaisuus oli selviä kypsymättömyyden merkkejä. Naisestakin miehet varmasti bongailevat jo varhain epätasapainoisuuden merkkejä - esimerkiksi sitä, kiintyykö nainen liian nopeasti ja alkaako käyttäytyä kuin tyttöystävä ennen aikojaan. Tälläinen käytös varmasti kauhistuttaa miehiä (ja naisia), sillä nopealla kiintymisellä on myös kääntöpuolensa - mustasukkaisuus ja äksyily vähästä.

Olen itsekin käyttäytynyt todella omituisesti tapailun alkumetreillä. Pussaillut deittikumppanin pikkuveljeä tai halunnut suhteeseen yksien treffien jälkeen. Aina tuo epäkypsyys ei ilmene skitsoiluna vaan sitä saattaa menettämisen pelossa myös hyväksyä asioita, joita ei todellakaan pitäisi hyväksyä.  Itse olen joskus suostunut siihen, että miehen eksä tulee viikonloppuvieraaksi miehen luo - viikonloppuna jolloin minun oli tarkoitus mennä hänen luokseen! (Vedin herneen nenään sitten parin päivän viiveellä).

Oletteko armaat lukijat tunteneet joutuneenne joskus "testatuksi" tai vaihtoehtoisesti itse testanneet treffikumppanianne? Joskushan tätä saattaa tehdä tiedostamattaankin...

Deittiprofiilissa nököttäisi nyt yksi treffikutsu suhteellisen potentiaaliselta mieheltä. Hmm.. onkohan tämä nyt testi minulle itselleni? Mennä vai ei mennä. Mitä mieltä olette?

4 kommenttia:

  1. Naisten harrastama miesten testaaminen on netissä suosittu folkloristiikan aihe. Jotkut liittävät sen ihan lisääntymisbiologiaan eli nainen päästää munasolujensa lähelle vain kaikkein kyvykkäimmät urokset. Joidenkin mielestä kyse on vain miesten liikatarjonnasta, jolloin naisilla on valinnanvaikeus eli tarve asettaa miehet jollakin tavalla paremmuusjärjestykseenä. Tämä postaus ei ollut kovin kaukana testiradan kuvauksesta.

    VastaaPoista
  2. Heh, juu, tälläkin naisella on selkeästi omat kriteerinsä. En vain tiedä, miten noita juttuja käytännössä testaisi. Miten testataan, kykeneekö mies kiinnostumaan uusista asioista?

    Mutta toki miehetkin varmasti testaavat naisia?

    VastaaPoista
  3. Testaaminen, tarkoituksella ja ehkä alitajuisestikin vaikuttaa olevan aika yleistä, myönnän tehneeni sitä itsekin ja tulleeni myös testatuksi. Itse kuitenkin suosin tässäkin asiassa avoimuutta. Jos tietää testaavansa, niin sen voi mielestäni aivan rehellisesti kertoakin sille toiselle osapuolelle, ainakin jälkikäteen: "haluan/halusin nähdä miten suhtaudut tähän". Avoimuudella ja keskustelemalla _molemmat_ voivat oppia tilanteesta jotakin, ja tarjoaahan se myös mahdollisuuden siihen, että se toinen saattaa, tajutessaan tekevänsä jotain mikä ei miellytä, muuttaa käytöstään ellei kyse ole kovin periaatteellisesta ajattelun tai toiminnan erosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, epäilyistään voisi myös puhua ääneen - vaikkei se aina helppoa olekaan. Minua esimerkiksi epäilyttää tämän miehen kanssa, onko hän liian "uraantunut" ja konservatiivinen makuuni. Mitenkäs tuon muotoilisi rakentavasti miehelle? :) Kuule, vein sut kattoo tätä friikkiä kauhuscifipläjäystä testatakseni et onko susta rikkomaan rajojasi.. XD

      Poista