sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Ekat treffit

Nyt voinkin kirjoittaa ihan perinteisen deittiraportin! Käväisin Helsingissä ja treffasin samalla proffan. Ennen tapaamista minua mietitytti eniten, miten huumorintajumme kohtaisivat. Kahden kuukauden ajan kestänyt kirjeenvaihtomme on keskittynyt lähinnä filosofiin pohdintoihin, eikä sellaisessa saa käsitystä toisen huumorintajusta.

Tapasimme loppujen lopuksi vanhoilla hoodeillani, koska minun piti mennä hakemaan entiseen asuntooni unohtunut kattolamppu. Alivuokralaisella ei ollut tarpeeksi korkeaa jakkaraa, joten rekrysin 190-senttisen proffan irrottamaan lampun puolestani! Täytyyhän sitä heti testata olisiko toisessa poikaystäväainesta. Pääsin samalla käymään hänen asunnossaan ja totesin, että asuimme vuoden ajan noin 3 metrin päässä toisistamme! Tästä aiheesta saisi tehtyä hienon animaation: läpileikkaus taloon, jossa elää kaksi ihmistä, jotka kulkevat ulos ja sisälle asuntoonsa, kutsuvat vieraita, seurustelevat kumppaniehdokkaidensa kanssa ja aina muutaman kuukauden välein törmäävät toisiinsa hissimatkan ajan. Toinen muuttaa pois ja he kohtaavat tämän jälkeen jossain muualla voidakseen kohdata kunnolla omassa talossaan aikaisempien ohikiitävien kohtaamisten sijasta.

Jatkoimme vielä keskustaan ja kävimme parilla oluella. Proffa oli puhelias kuten arvelinkin ja persoonaltaan hyvin avoin ja reflektoiva. Mikä parasta, hän on myös varsin höpsö ihminen! Hän ei ollut jäykkä, vakava tai alentuvasti toisiin suhtautuva vaan hyvinkin inhimillinen tapaus. Vaikka hän olikin äänessä suurimman osan ajasta, myös minun oli helppo puhua hänelle. Höpsön ihmisen kanssa oli myös helppo löytää se yhteinen huumori.

Mitäs deittiraportissa täytyy käydä vielä läpi? Ai niin, fyysinen vetovoima luonnollisesti! Proffa oli ulkonäöltään positiivinen yllätys ja näytti paremmalta kuin kuvissa. Omalla kohdalla olen tajunnut sen, että vaikka en ole missin mitoissa, niin ei nuo treffaamani miehet vaikuta välittävän siitä. Riittää kai kun olet terveennäköinen. Itselleni treffeillä oleellinen kysymys on: tekeekö mieli koskea? Joskus ei tee lainkaan mieli ja silloin toisessa on lähinnä kaveriainesta. Proffaa teki mieli koskea, vaikka en koskenutkaan. Proffa kyllä etenkin treffien loppua kohden kosketti useastikin käsivarttani.

Summa summarum: oikein hyvät treffit! Bonuksena myös se, että keskusteltiin ihan oikeista suhdeasioista, kuten siitä, halutaanko lapsia. Lisäksi keskusteltiin jo treffeillä seuraavista treffeistä ja yhteydenpidosta jatkossa. Enkä voi olla mainitsematta, etteikö se nyt vaan ole ihan helvetin tyylikästä, kun mies tarjoaa. Se vaan on. Piste. Itse olen seurustellut vain sellaisten miesten kanssa, jotka ovat ekoilla treffeillä tarjonneet. Meneekö nyt vittuiluksi?

PS: On myös raportoitava kaksi muuta hyvää ensi tapaamista tältä viikolta. Harrastuksen parissa tutustuin kahteen mahtavaan uuteen ihmiseen. Toisen kanssa tykkäsimme toistemme "tyyleistä" niin paljon, että päätimme ryhtyä tiimikavereiksi. Minulla ei ole koskaan ennen ollut sellaista harrastuksessani ja tämä tarkoittaa, että harrastukseenkin voi syntyä uudenlainen kipinä. Olen kaivannut myös uusia kavereita Turusta ja taisin löytää toisesta uudesta harrastuskaverista sellaisen. Höpsöt intellektuellit extrovertit - selkeästi minun tyyppini.

9 kommenttia:

  1. Mä olen huomannut, että todella älykkäät ihmiset ovat usein höpsöjä. Paljon useammin kuin jengi tajuaa. Todella ärsyttävää että höpsöyttä pidetään toistuvasti tyhmyyden merkkinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Vaikka pikemminkin höpsöys voi olla merkki hyvästä itsetunnosta, kun ei tarvitse vakavuudella pönkittää omaa arvovaltaansa.

      Poista
  2. Komppaan edellistä puhujaa. Höpsöys kunniaan! Ja tuo sinun tarinasihan on sen verran uskomaton ja ihana, että siinä on elokuvan aineksia... Onnea tarinan jatkolle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin: höpsöys kunniaan! :)

      Kiitos :) Tarinan aineksia tässä tuttavuudessa on kyllä ja se suorastaan vaatii jatkoa. Toivotaan, että sellainen tulee!

      Poista
    2. Joo, höpsöt kunniaan, erityisesti jos sattuvat olemaan vielä 190 cm pitkiä proffia. Duunarihöpsöistä 165 senttisellä varrella ei kannata niin pitää lukua. Aika ovelasti muuten sait tuon pituuden ujutettua tuohon lampunvaihtohöpinään.

      Eli mies on sua pitempi, paremmassa asemassa, parempi palkka(?) ja vielä ulkomaalainen! Kyllä tässä on ainekset vaikka minkälaiseen subeilusuhteeseen! Ei muuta kuin prosessia eteenpäin. Lyödään vielä paperiin "Approved by Indigo" -leima. *tömps!*

      Poista
    3. Indigo, The Bullshit Detector :D



      Poista
    4. Nii-i, onneksi mulla on nyt lomaa pari viikkoa, joten ehdin lukea tätäkin blogia kuin piru bibliaa. Rivienvälit käyn läpi erityisen tarkasti!

      Poista
  3. Mahtavaa!
    Tarina tosiaan on ihan kuin leffasta! :D
    Toivottavasti se jatkuu samaan tyyliin.

    Ja upeaa, että hienoja ihmisiä elämääsi on löytynyt muitakin.
    Aivan mahtavaa! Kertakaikkiaan. :D

    Isla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Isla <3

      Lueskelin juuri Alain de Botton -nimisen hepun Rakkauden koetus -esseeromaania, jossa hän kirjoittaa siitä, miten romanttiset kohtaamiset saavat helposti mielessämme "suuren kertomuksen" piirteitä. Se ei voinut olla vain sattumaa, eihän? :)

      Minulla on toistaiseksi hyvä fiilis. Proffa tuntuu jo ottaneen minut "omaan maailmaansa", uskotuksi.

      Samalla aaltopituudella olevien ihmisten tapaaminen on aina mahtavaa :)

      Poista