tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnassa

Onpas jotenkin todella keveä olo :) Suorastaan keväinen olo. Sain viime viikolta niskastani sellaisen mahdottoman, kuukausia kestäneen byrokratiahelvetin ja heti kun siitä vihdoin pääsi eroon niin olo keveni. Se paperihelvetti oli vähän niinkun mun burnoutin metafora. Tuntuu kuin sen kautta nyt sitten ravistin viimeset työuupumuksen rippeet harteiltani.

Pursuilen uusia ideoita projektien suhteen, noissa yhdistysjutuissa. Potentiaalisia työpaikkojakin näyttäisi taas ilmaantuneen markkinoille ja kohta voisi sitten ryhtyä oma-aloitteiseksi työnhaun suhteen.

Kahdet treffitkin luvassa. Ensimmäiset on torstaina kaksimetrisen kokin kanssa. Vaikuttaa tosi rennolta ja hauskalta kaverilta, joka lupasi keksiä jotain erikoisempaa tekemistä. Oli kuulemma miettinyt Korkeasaarta, mut se menee liian aikasin kiinni. Ja nyt höpötti jotain korvapuusteista :) Näistä treffeistä näyttäisi tulevan erittäin epäasialliset, mikä sopii hyvin mun uuteen agendaan eli Pro-Vähemmän-Tylsät-Treffit. Sitten maanantaina menen treffeille arkkitehdin kanssa, joka ei nyt ihan niin hulvattomalta tyypiltä vaikuta mut siihen voinkin sitten testata mun Ilkikurisempi-Daaliah-moodiani.

Kesä tulee - jei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti