perjantai 21. syyskuuta 2012

Kuvatuksia

Kamera on sujahtanut jälleen käsilaukkuuni ja olen alkanut katselemaan ympärilleni "sillä silmällä": mitäs kuvattavaa löytyisikään. En ole vuoden 2006 jälkeen juurikaan kuvaillut. Olin silloin puoli vuotta vaihdossa Japanissa ja kuvasin niin paljon, että tuntui, että en koe enää asioita ollenkaan, dokumentoin vain. Mutta mutta, nyt on taas pientä innostusta kuvaamiseen heräillyt. Pari kaveriani kuvaa kunnon hifistelykameroilla ja sellainen olisi kiva saada itsekin, mutta toistaiseksi on pärjättävä pokkarilla ja hätätapauksessa kännykän kameralla. Tällainen tuli vastaan eilen ratikkapysäkillä:



Ruska on tietenkin myös kiitollinen kuvauksen kohde. Ajattelin viikonloppuna lähteä kiertelemään Töölön ja Meilahden katuja ja ottaa kuvia talot vallanneista murateista, jotka hehkuvat tällä hetkellä punaisen eri väreissä. Tälläinen ruskalehtien peittämä kallioseinämä tuli vastaan Jäähallin lähellä:


2 kommenttia:

  1. XD Tuo "homous on syntikka poppia" ääkkösillä on aivan paras! XD Voisin heti ottaa tuollaisen taidepläjäyksen seinälleni.

    Isla

    VastaaPoista
  2. Eiks ookin! :D

    Tuo kokonaisuus on jotenkin taiteellisen lempeän anarkistinen.

    VastaaPoista