perjantai 28. syyskuuta 2012

Höpötystä

Nyt tulee höpö-höpö-höpötys-postaus. Kirjoitin koko päivän rahoitushakemusta ja käyn nyt edelleen ylikierroksilla, eikä nukkumisesta näytä tulevan mitään. Kuuntelen sitten musiikkia koneelta kunnes rauhoitun. Hakemuksen kirjoittaminen oli yllättävän hauskaa, sillä pääsin siinä toteuttamaan käytännössä tämän vuoden aikana harjoittamiani taitoja: kirjoittamista ja argumentointia. Minusta on tullut melkoisen vallaton kirjoittaja, minkäänlaisesta kirjoittajan blokista ei ole tietoakaan.

Tänään Helsingissä oli omituinen sumu. Sellainen zombie-sää, mutta eipä tullut nenää juuri ulkona käytettyä. Kävin yhdellä suklaanhakureissulla ja siinä kaikki. Haaveilin Fazerin uudesta tummasuklaa-Geishasta, mutta sitä ei löytynyt kaupasta, piti tyytyä chilisuklaaseen. Lauantaina tulee tiimiläiset käymään. Meillä on perinteenä kerran vuodessa järjestettävä sushipiknik, mutta eihän nyt voi enää pikniköidä, joten syödään sushit sisällä. Pääsevät sitten vielä kattoterassisaunalle, kun ulkona vielä tarkenee olla, ainakin hetken. Mun tiimiläiset on kyllä aika höpöä sakkia. Suloisen uskollista ja lojaalia.

Trat, trat, trat. Hmmm. Viime päivinä olen kaivannut poikakaveria. Ihan vain seuraksikin, höpöttämisseuraksi. Tai vaikka pussailuseuraksi. Huomaan taas ihastuvani. Tutustun harrastusten kautta jatkuvasti uusiin poikiin ja on hauska huomata, että pienet asiat voi viehättää. Avoimuus, poskipäät, hauskat sananvalinnat. Trat, trat.

Huomenna ehkä ehtisin taas elokuviin, ehkä, jos jaksan.  Hih, The Smiths: Bigmouth Strikes Again. Tästä biisistä tulee mieleen kaukorakkauteni, tämä oli vähän niinkuin meidän biisi:


Hän on kyllä hauska mies. Hänellä oli eilen Facebookissa status, joka kuvaa aika mainiosti hänen luonnettaan ja huumorintajuaan: "Don't catch me if I fall. Just lie down next to me." Kukaan toinen ei ole tainnut naurattaa minua yhtä paljon. Joidenkin ihmisten seurassa sitä vain jotenkin avautuu, ei voi olla hymyilemättä. Olo on kevyt. 

Uu, toinen hyvä biisi. Fun.: Some Nights. Tässä on kyllä pöljä musiikkivideo.


Voihan yökukunta.

6 kommenttia:

  1. Mitä sä harrastat, kun tapaat kivoja miehiä jatkuvasti?

    Nimim. golfaamaan en kuitenkaan ryhdy

    VastaaPoista
  2. Harrastan väittelemistä. Siinä ensin väitellään ja sitten mennään baariin istumaan, joten tutustuminen on hyvinkin luontevaa. Ovat vain koooovin nuoria nuo poijaat, kun yliopistolla harrastan.

    Tutustuuko golfatessa miehiin? :)

    VastaaPoista
  3. Aa, onko se se Helsingin yliopiston väittelyseura? Väitelläänkö siinä englanniksi? Olen joskus etsinyt väittelyseuraa Helsingistä, mutta mä haluaisin väitellä vaan omalla äidinkielellä. :)

    Kuulemma golfatessa tutustuu varakkaisiin herrasmiehiin, tällaisen neuvon sain ystävältä. ;)

    VastaaPoista
  4. On, joo. Aalto-yliopistollakin on omassa ja ovat tiivissä yhteistyössä. Väittelykieli on tosiaan englanti, kun iso osa seuralaisista on kansainvälisiä opiskelijoita. Suomenkielisiä väittelyitä järjestetään aina välillä, mutta aika harvoin.

    Anonymiteettini on kyllä melkoisen heikko, kuka tahansa voisi halutessaan minut löytää...

    Heh, onkohan ne varakkaat ja golfaavat herrasmiehet kuinka tylsiä? :)

    VastaaPoista
  5. Okei. Ilmoitellaanko niistä suomenkielisistä väittelyistä erikseen? Entä pyöriikö niissä sama jengi vai vaihtuuko porukka? Kyselen nyt sulta tätä insidetietoa. Varmaan nettisivuiltakin selviää jotain.

    Ei se golfaus välttämättä tee herrasmiehestä tylsää. :) Musta itsestäni olisi vaan tylsää golfata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka,
      laitatko mulle mailia osoitteeseen daaliah.darling@gmail.com niin laitan sulle privana lisäinfoa.

      Poista