sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kiva kylä

Kiva viikonloppu. Serkku oli käymässä, eilisen hengasin kavereiden kanssa - vattupuskailtiin ja saunottiin - ja kaveri kävi äsken sunnuntailounaalla. Oma koti ja yksinolo on herkkua, mutta niin on tuo ystävien seurakin.

Flickr: Sami Niemelä
Helsinkikin näytti taas kivoja puoliaan, käytiin pörräämässä uudella, entiseen ratakuiluun rakennetulla Baanalla, joka tekee oikoreitin läpi kaupungin, Kiasman nurkalta Ruoholahteen. Baanan varrella on hauska hengauspaikka, jossa on muun muassa koris- ja pingispelimahdollisuudet ja loikoilulaitureita tekonurmella. Oivaa kaupunkisuunnittelua. Hernesaaressa on myös uusi hiekkaranta - kävin heittämässä talviturkin.

Flickr: esaskar


Löysin myös Pikku Huopalahden alueen, joka on todella sympaattinen kaupunginosa. Erivärisiä kolmikerroksisia pientaloja vinoine kattoineen ja viljelypalstoineen, veden ja viheralueiden äärellä vain muutaman sadan metrin päässä kodistani.

Olen asunut nyt Helsingissä tasan yhdeksän vuotta ja täytyy sanoa, että lempi on leiskahtanut hitaanlaisesti, mutta nyt se jo roihuaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti