maanantai 17. helmikuuta 2014

Sula

Tänään olen tuntenut oloni oudon tunteelliseksi. Päädyin vahingossa jooga-tunnille, kun tuntia oli sijaistamassa toinen opettaja, ja tunnin ajan yhdellä jalalla tasapainoiltuani ja kropan solmukohtia availtuani, huomasin kyynelten pyrkivän silmiini loppurentoutuksen aikana. Kotiin tultuani katsoin kuvia omituisista eläinkaveruksista, luin jutun hevosterapiasta ja itkeä vollotin. Keittiöpsykologi minussa voisi päätellä, että kehon klikkien lisäksi, taidan kantaa sisälläni myös henkisiä klikkejä.

Kyynelehtimisen lisäksi minulla on ollut tänään "warm and fuzzy feeling". Voi olla, että olen lankeamassa proffaan.

4 kommenttia:

  1. Huoh, se on aina masentavaa huomata miten epäemotionaalisinkin nainen lopulta alkaa saada ihme tunnehepuleita. Eikö maailmassa ole yhtään yhtään herttaista ja v***umaista kyynikkonaista!

    Hmm, knölliteoriani kyllä ennustaisi, että lankeaminen proffaan on varsin mahdollista. Puutteistaan (apulaisprofessorius ja käyryys) huolimatta proffa on varsin tyypillinen knöllimagneetti. Erityisesti juuri korkeastikoulutetuille knölleille, joiden ylöspäinnaimismahdollisuudet ovat varsin rajoittuneet. Ulkomaisuus on myös merkittävä vetovoimatekijä; silloinkin kun kyse on esimerkiksi Jenkeistä tulleesta knöllimagneetista.

    VastaaPoista
  2. Sun täytyy nyt aukaista hieman tätä ylöspäinnamiskonseptia. Mitä se itseasiassa tarkoittaakaan? Jos olen itse koulutettu, suhteellisen edustava ja säällisesti käyttäytyvä ihminen, niin eikö samantyyppisen kumppanin etsintä ole pikemminkin horisontaalista parinetsintää? En koe, että proffa olisi mitenkään itseni yläpuolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylöspäinnaimis-konseptilla yleensä kait tarkoitetaan naisille tyypillistä taipumusta pariutua itseä paremmassa sosioekonomisessa asemassa olevien miesten kanssa. Esimerkiksi proffa on akateemisessa hierarkkiassa sua korkeammalla, lisäksi lompakka on myös todennäköisesti pulleampi kuin sulla. Toisaalta kyse voi kyllä olla horisontaalisesta naiskentelustakin. Vaikea sanoa, koska en saa antureillani tarpeeksi tarkkaa dataa kohteistani.

      Poista
  3. Jooga on aivan mahtava laji kaikenlaisten solmujen avaamiseen. Suosittelen!
    Ja ratsastaminen myös. Jos ei ole mahdollisuutta ottaa omaa elukkaa, on hevostelu mielestäni paras harrastus ikinä. Varsinkin läheisyyttä kaipaavalle. Heppa on lämmin ja pehmeä, läsnä ja kuuntelee. Ja nauttii sun seurasta, jos säkin nautit. Aww.. <3

    Isla

    VastaaPoista