torstai 6. helmikuuta 2014

Miehet Helsingistä

Olipa absurdi ilta miesrintamalla. Nuori Kolli raportoi taas Facebookissa deittailukuvioitaan (on suunnilleen samassa vaiheessa kuin minä) ja chattailu päättyi siihen, että Kolli soittaa minulle. Puhhuhuh. Mitä sviddua.

Samoihin aikoihin proffa alkoi viestittelemään. En tiedä, ärsyttääkö häntä, että hän on aina se joka ottaa yhteyttä minuun. Voisin kai aina joskus laittaa viestin, mutta vain joskus! Prinsessa voi enintään heiluttaa kättään tornista ja tiputella välillä nenäliinoja, joihin on kirjattu vaivalla ja hartaudella jokin viesti :)

Tästäkin aiheesta keskusteltiin Kollin kanssa. Hänellä oli sääntönä, että hän voi olla yhteyksissä naiseen enintään kaksi kertaa peräkkäin, mutta samalla sanoi, että naisen viestin laittaminen saattaa ärsyttää. Poikkeus sääntöön on kuulemma:  "Jos toinen on vaan *erityisen* kiva, niin se sit saa ottaa yhteyttä vapaast. Jos se on sillee tilanteen hermoilla. Jos se tietää milloin mulle kannattaa ottaa yhteyttä ja kaipaan sitä, niin saa ottaa vapaasti yhteyttä." Just joo! Pysyn tornissani, koska telepaatiksi en ryhdy. 

Lisäksi törmäsin tänä iltana nettideittipalvelussa tutun miehen profiiliin. Hän on mukana samoissa yhdistyskuvioissa kuin minä olin ja olen edelleenkin Helsingissä. Olen kirjoittanut hänestä blogipostauksen viime toukokuussa otsikolla "Jumala" :D Olin häneen todella ihastunut viime keväänä, jolloin hän vielä seurusteli. En tiedä, millaista olisi tavata hänet nyt kun hän on sinkku.

Missä on Turun miehet!? Ajatuksissa tuntuu pyörivän vain helsinkiläiset miehet.

10 kommenttia:

  1. Unohda tuo 'Kolli', naurettavaa,

    VastaaPoista
  2. Kun noita kolleja kerran alkaa "ruokkimaan", niin niistä ei sitten tahdo päästä eroon.Tuo Jumala kyllä kuulostaa jo astetta paremmalta kuin huonoryhtinen apulaisproffa. Nyt vain pitäisi saada Jumalan tietoon, että yksi kuolevainen Turust saattaisi olla Hänestä kiinnostunut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, eipäs kun juurikin proffaparka. (Lukevan ihmisen ryhti, positiivisesti ilmaistuna, teki tyypistä heti Indigolle nollan? Varmaan siellä kirjastossakin istumalla ryhti on loistava...) Proffaraasu, koska nyt Daaliah alkaa varmaan vilkuilla Olympos-vuoren suuntaan.

      Poista
    2. Ei huonoryhtisyys tee kenestäkään nollaa, mutta hyvä ryhti on parempi ominaisuus kuin huono ryhti; samoin kuin pituus on hyvä ominaisuus miehellä tai varakkuus tai sosiaalinen asema jne. Ja jumaluus on parempi ominaisuus kuin apulaisprofessorius.

      PS
      Seison suurimman osan työajastani, ja ryhtini on aika hyvä, kiitos vaan kysymästä.

      Poista
    3. Proffa on nyt kyllä tippunut lujaa ja rymyten Indigon arvoasteikolla :D Knölleistä knöllein taitaakin olla Indigo itse! Jos Indigo olisi tyttökonna niin hänelle ei kelpaisi muuta kuin uljaista uljain prinssi, jolla ei ole heikkouksia, huonoa ryhtiä tai ylempiarvoisia pomoja.

      Mutta mutta, jos rinnan asetetaan Jumala, Nuori Kolli ja proffa (en muuten suostu kirjoittamaan proffaa isolla kirjaimella, koska silloin typistäisin hänet karikatyyriksi), niin proffa voittaa mennen tullen. Kuka on ollut minulle systemaattisesti kiva ja huomioiva? Ei Kolli, joka on pojannulikka, ei Jumala, joka on kyllä kiva, mutta jota en tunne juuri ollenkaan. Proffa on oikea, läsnäoleva ihminen elämässäni puutteineen kaikkineen ja häneen minulla on aito yhteys.

      Poista
    4. Juu, tyttökonnana luonnollisesti vaatisin parasta, olisihan minä lammikon sievin rupikonna! Ongelmahan onkin siinä, että nyt kaikki tavistyttökonnatkin vaativat samaa, vaikka selkä ei edes kovin rupinen olisikaan. No joo, mitä tuota enempää spekuloimaan, koska olen poikakonna, jolla on vain hyvin kohtuulliset vaatimukset.

      Niin, mutta Jumala voisi olla jumalainen, mutta et saa sitä koskaan selville jos tyydyt proffaan. Ryhdistäydy, nainen ei voi koskaan tyytyä toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon! Ei sulla ole vielä niin paljoa ikää, että voisit tinkiä kaupunkilaisknöllin vaativuudestasi!

      Poista
    5. Hei jee!
      Kun Daaliah "tyytyy" proffaan, Indigo joutuu myöntämään, etteivät
      Laasasen opit aina pidäkään paikkaansa. :P

      Isla

      Poista
    6. Ei apulaisproffa ihan mikään katastrofi ole, vaikkei Jumalalle vertoja vetäisikään. Siitähän voi tulla joku päivä proffa, ja sen voi aina laittaa johonkin venyttimeen, niin ryhtikin paranee. Moni tyttö tosiaan joutuu tyytymään 185 cm dosentteihin tai jopa maisteriin! Se vasta onkin kauheaa!

      Poista