maanantai 24. helmikuuta 2014

Lämpö

Nyt se "warm & fuzzy" -tunne on taas palannut. Ensin ajattelin, että se johtuu hyvin nukutusta yöstä, kahvin jumalaisista nautintoainevaikutuksista, uuden rullahiiren tuomasta paremmasta työergonomiasta tai tumman suklaan vapauttamista mielihyvähormoneista. Mutta myönnettävä se on. Proffan ajatteleminen saa minut hyvälle tuulelle ja odotan tapaamistamme. Neljännet treffit tuntuu jo melko isolta asialta. Itseasiassa en ole ollut kenenkään kanssa neljänsillä treffeillä vuosikausiin! Jutut ovat yleensä tyrehtyneet sitä ennen.

7 kommenttia:

  1. Eli siis miehen voi periaatteessa korvata kahvi tai ergonominen rullahiiri...No hyvä, että nämä vaihtoehdot ovat nyt kuitenkin suljettu pos.

    VastaaPoista
  2. Nii-i, miesten elämä on kovaa, kun naisten huomiosta joutuu kamppailemaan toisten miesten ja "Nyt kaksi pakettia Juhlamokkaa 5 euroa" -tarjousten kanssa.

    http://ilmannaista.sarjakuvablogit.com/page/33/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysehän on puhtaasti ehdollistamisesta ja mielihyvähormoneista! Kahvista saa takuuvarman mielihyvän, miehistä ei aina tiedä...

      Poista
    2. "Kahvista saa takuuvarman mielihyvän, miehistä ei aina tiedä..."

      Tässä hyvä vinkki Pauligin mainososastolle. Miten muuten onnistuit säilyttämään kahvineitsyytesi kolmikymppiseksi saakka? Siis suomalainen, joka ei juo kahvia on kyllä vähän outolintu.

      Poista
    3. En tiedä. Vanhemmat joi kitaten ja pelkäsin addiktiota.

      Poista
  3. No mutta!
    Kuukausi sitten odotit neljänsiä treffejä lämmöllä..
    Mitä on tapahtunut? Miksi sua ahdistaa (?) ?

    Isla

    VastaaPoista