torstai 20. helmikuuta 2014

Hitaasti deittaillen

Huhhuh. Onneksi tuollainen rakastumishuumafiiliskin menee muutamassa päivässä ohitse samalla tavalla kuin Nuoren Kollin aiheuttamat oksitosiinihuumat. Mutta on mukavaa tietää, että voin noinkin tuntea ja että proffa voi herättää hempeitä tunteita minussa. Mutta vielä ei ole aika pyöräyttää miestä elämäni keskipisteeksi ja kipsuttaa alas prinsessatornin portaita. En vieläkään luota tarpeeksi, vaikka mies on hoitanut deittailun ihan oppikirjan mukaisesti. Erityisen kivaa on, että hän haluaa sopia seuraavat treffit jo treffien aikana ja laittaa aina tekstiviestin tapaamisen jälkeen. Treffien välillä kommunikaatio on ollut aika tahmeaa, mutta loppupeleissä oikeastaan nuo vain nuo tapaamiset vie juttua eteenpäin.

Olemme kommunikoineet kolme kuukautta ja tavanneet kolme kertaa. Tämä on loppujen lopuksi todella vähän. Sen verran tiedän, että vaikka mies on aika omituinen, niin tämä ei tunnu häiritsevän minua. Itseasiassa omituisuus on minun kohdallani jopa positiivinen asia kun se yhdistyy ystävällisyyteen. Omituisuus on kiinnostavaa. Pahin pelkoni ihmissuhteissa on tylsistyminen ja proffan kaltaisen informaationarkkarin kanssa tylsiä hetkiä tuskin tulisi. Hänellä on teoria aiheesta kuin aiheesta ja välillä en tajua puoliakaan siitä, mistä hän puhuu. Hän vaikuttaa myös riittävän spontaanilta ihmiseltä ja saavan kicksejä siitä, että asiat tapahtuvat improvisoiden.

Olen tuntemattomilla vesillä sen suhteen, että en ole koskaan deittaillut näin platonisesti. Emme ole edes suudelleet. Tutustumisesta puuttuu fyysisen puolen tuoma huuma ja se on itseasiassa hyvinkin virkistävää. Minusta on jopa tullut sen verran vanhankantainen ajatuksissani, että seksi on alkanut muodostua mielessäni jonkinlaiseksi suhteen sinetiksi. Sillä allekirjoitetaan yhteinen ymmärrys siitä, mitä kumpikin suhteelta haluaa.

7 kommenttia:

  1. Niin, mutta eikö se vaan positiivinen merkki, että mies jaksaa pitää yhteyttä kuukausitolkulla ilman seksiä. Ja matkustaa vielä toiseen kaupunkiin ilman pipari-palkintoa! En mä vaan viittis; siis matkustella naisen perässä, ilman piparia kyllä pärjään vaikka vuosikymmeniä. Kieltämättä se proffa on kyllä vähän omituinen...Tää uusi "Yläpää edellä suhteeseen" -konsepti voi hyvinkin toimia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös jossain Alaskassa ollut sua täydellisesti ymmärtävä nainen? Eikös sinne kannattais matkustaa?

      Poista
    2. Alaskassa? En siitä tiedä, mutta luultavasti kaikki potentiaaliset ei-knöllit asuu jossain savupirtissä tunturin juurella.

      Poista
  2. Oletko itse käynyt paljonkin panemassa tämän kolmen kuukauden aikana? Olen huolissani seksielämästäsi.

    VastaaPoista
  3. Anonyymien huoli seksielämästäni tekee elämästäni elämisen arvoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksei kukaan anonyymi ole huolestunut minun seksielämästäni!

      Poista
    2. Minä semisti anonyymi olen vähän huolissani, Indigo, sun seksielämästä. :P
      Ainakin silloin, kun olet tosi kärttyinen konna.

      Isla

      Poista