perjantai 14. joulukuuta 2012

Stalkkeroinnin aakkoset

Nyt alkaa vaikuttaa pelottavasti siltä, että Daaliah on aidosti kiinnostunut miehestä - ja vain yhdestä miehestä sarjaihastelun sijasta. Kyse on tästä kaksi viikkoa sitten tapaamastani eksäni nykyisen kumppanin ex-poikaystävästä. Tapaamisen jälkeen välillämme on ollut muun muassa niinkin jännittäviä ja dramaattisia käänteitä kuin Facebook-kaverustuminen ja muutamat tykkäykset sosiaalisessa mediassa :D Eipä tähän väliin olisi paljon muuta mahtunutkaan, kun viime viikon paukutin gradua kuin pieni apina ja tällä viikolla alkoi työprojekti, joka on vienyt kaikki mehut. Lisäksi, kun toinen on eronnut edellisestä suhteestaan kaksi viikkoa sitten, niin sitä ei välttämättä ihan kärppänä halua olla toisen kimpussa. Paitsi, että tänä iltana harrastin pienimuotoista stalkkerointia, joka ei kuitenkaan sujunut ihan kuin eräässä suomenruotsalaisessa makasiiniohjelmassa.

Ystävämme Facebook kertoi minulle, että ihastukseni kohde on menossa tapahtumaan, joka kiinnosti itseänikin. Hui hai, gradun viimeistely ja rankasta työviikosta toipuminen, Daaliah lähtee kyseiseen tapahtumaan tavoitteenaan päästä juttusille miekkosen kanssa. Saavuin paikalle hyvissä ajoin ja valtasin sopivan sohvannurkkauksen. Noin kahden minuutin päästä juttusille tulee mies, johon tutustuin eräissä pippaloissa aiemmin syksyllä. Eipä siinä mitään, ihan kiva oli jutustella. Seuraavaksi viereen istuu tuttava, joka esittelee minut toiselle miehelle, joka on samalla alalla kuin minä. Juttelen hänen kanssaan ja syksyisistä pippaloista tuntemani mies liittyy myös seuraan. Jep jep, miesseuraa riittäisi yksinään saapuneelle sinkkunaiselle, mutta minulla on agenda: eksän nyksän eksän yhyttäminen ja jututtaminen! Huomaan sivusilmällä, että hän on saapunut paikalle ja että hän seisoskelee muutaman metrin päässä. Mutta minähän olen jumissa keskustelemassa kahden muun miehen kanssa! Ihastuksellanikin vaikuttaa olevan kavereita mukana. Hetken päästä huomaan hänen menneen baaritiskille yksinään ja huomaan tilaisuuteni tulleen. No mutta, baaritiskillä viereen pelmahtaa eräs miespuolinen kaverini, joka halaa ja alkaa jututtamaan. Jossain vaiheessa kuitenkin ohitan ihastukseni ja vihdoin pääsemme juttusille! Ehdimme jutella hetken, kunnes joku miehen kavereista tulee kysymään häneltä jotain. Käännän pääni, huomaan miespuolisen kaverini vieressäni ja hän jatkaa juttelemista kanssani, kysyy jotain, mihin ei voi vastata vain yhdellä sanalla. Argh! Seuraava mahdollisuus juttelemiseen olisi ohjelman loppumisen jälkeen, mutta eikö sitten pelmahda juttusille vielä yksi miespuolinen tuttava.

Mitä opimme tästä? Älä mene stalkkeroimaan ihastuksesi kohdetta tapahtumaan joka on täynnä tuttaviasi! Oppitunti numero kaksi: Älä jää suustasi kiinni! Hän näki minut juttelemassa neljän eri miehen kanssa illan aikana ja keskustelu hänen kanssaan jäi lyhyeen, kun aloin jutella näistä yhden kanssa. Kiinnostukseni häntä kohtaan välittyi varmasti todella selkeästi...

Mutta minulla on suunnitelma: Facebook-höpöttäminen. Viikon päästä gradu on palautettu ja edessä 11 päivän loma. Täydellinen mahdollisuus virittää keskustelua höpöhöpöaiheista, joita on helppo keksiä kun mies näyttäisi olevan kiinnostunut suunnilleen kaikesta mistä minäkin. Graduni käsittelee strategista suunnittelua ja mihinkäs muuhun soveltaa oppimaansa kuin miehenmetsästykseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti