tiistai 18. joulukuuta 2012

Kiinnostukseni herättäjä

Olen löytänyt sisäisen vikittelijäni. Miten helppoa se onkaan, vikittely, kun toinen ihminen aidosti kiinnostaa. En odottanut edes joululomalle ennen Facebook-höpöttelyäni vaan kirjoittelin jotain jonninjoutavaa ja vähän asiaakin ihastukseni kohteelle. Alustavat treffit sovittuna ensi vuodelle. Sitten toisen erosta olisi jo yli kuukausi :D Järkyttävää toimintaa suorastaan, heti toisen kimpussa, kun ehtii hetken olla sinkkuna.

Tämä mies kiinnostaa monestakin syystä. Hän vaikuttaa olevan sopiva yhdistelmä "kunnollisuutta" ja boheemiutta. Ymmärrystä taiteelle ja kulttuurille vaikka ei itse alalla olekaan. Hän kuuluu samaan urbaanikulttuurin lokeroon kuin minäkin. Tiedän hänet vuosien takaa, mutta ulkonäön perusteella pidin häntä jotenkin... hmm.. yksinkertaisena. :D Kahden metrin pituus ehkä tekee ihmisestä jotenkin kömpelön oloisen. Hänessä tuntuu myös yhdistyvän sopivalla tavalla tietynlainen jäykkyys ja avoimuus. Itse olen jotain tältä väliltä, osittain hyvinkin konservatiivinen, kristillisillä arvoilla varustettu ateisti, ja osittain räväkkä provosoija. Minusta myös tuntuu, että tällä miehellä ei ole ongelmaa voimakastahtoisten naisten kanssa, sillä minä olen sitäkin.

Tämä on mukavaa - olla aidosti kiinnostunut.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa!

    Mutta.. ottakaahan rauhallisesti, jos olette vakavissanne toistenne kanssa.
    Rippuu tietenkin ihmisestä ja suhteen laadusta ja kestosta, mutta erosta toipumiseen menee yleensä enemmän aikaa kuin kuukausi.
    Pitkän suhteen jälkeen menee kepeästi parikin vuotta ennen kuin on oikeasti valmis uuteen suhteeseen.
    Juuri tämän miehen laastariksi et varmaankaan halua?

    Anteeksi, en halua olla ilonpilaaja. Tiedän, että tiedät nämä asiat, mutta silti..
    Nauti ja vikittele, mutta ole varovainen!

    Isla

    VastaaPoista
  2. Onpa arvokkaita varoituksen sanoja!

    Puhuttiin alustavasti yhdestä tapahtumasta, joka on kuukauden päästä. Mutta eipä siinä tosiaan muutama viikko sinne sun tänne merkkaa mitään jos on ollut pitempi ja merkittävämpi suhde.

    En tiedä ollenkaan hänen edellisen suhteensa speksejä, vaikka saisin kyllä selville toista kautta. Mutta laastariksi en tosiaankaan haluaisi. Vaikuttaa kyllä siltä, ettei hän ole sellaista hakemassa.

    Tooosi varovaisesti tässä pitäs kyllä edetä. Mut toisaalta en halunnut ihan rauhaankaan jättää. Miehet tuppaa oman kokemukseni mukaan pariutumaan melko nopeasti merkityksellisenkin suhteen loppumisen jälkeen. Naiset tuntuu useamman ottavan parin vuoden taukoja. Kuten minä itsekin. Tietenkin tähän vaikuttaa myös se oliko jompi kumpi selkeästi "jättäjä".

    VastaaPoista