sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Bileitä ja kivoja miehiä

Höppänä kaveriporukkani tuli eilen käymään ensimmäistä kertaa. Korkkasimme porukkana taloni kattoterassisaunan, jonne olen onnekkaasti saanut lauantain viimeisen vuoron. Melkein hävettää, miten harvoin tuota 8. kerroksen näkymää on tullut ihailtua ja saunassa käytyä, mutta nyt se pääsi todellisiin oikeuksiinsa - aivan huippu paikka bileiden järjestämiseen. Näkymä on Meilahdesta pohjoiseen, auringonlaskun suuntaan. Poppoo oli jo kutsumassa itseään uudelle saunakäynnille kahden viikon päähän.

Olen tehnyt nyt päätöksen, että en osta enää alkoholia, mutta juon jos tarjotaan. Kaveri naureskelikin jo tälle päätökselle, mutta minusta tämä on aivan loistava ratkaisu. Juon vähemmän, en käytä siihen lainkaan rahaa ja juominen on sitten spessumpaa. Kahden viikon aikana onkin ollut kolmet hyvät ilmaisen viinan pippalot: häät, Kaisaniemen kasvitieteellisen synttärit ja omat saunabileet. Kaikissa on ollut hauskaa: seura on ollut laadukasta ja nyt kun mietin, jokaisessa on ollut joku kiinnostava mies.

Onkin ollut erittäin virkistävää flirttailla (ihan viattomasti) ja tajuta se, että potentiaalisia miehiä riittää myös - ja ehkä nimenonaan -  täällä livemaailmassa. Nettideittiprofiilin poistaminen tuntuu entistä paremmalta: tuntuu melkein siltä, että olen herännyt kunnolla eloon vasta kun kanssakäyminen miesten kanssa on vain livekohtaamisten varassa. Nettitreffailussa olin jotenkin aivan liian vakavissani, etsin kunnollista, paperilla täydellistä miestä ja sellaista miestä, joka vastaa tarpeitani, mutta nyt huomioni kiinnittyy miehen olemukseen ja siihen, herättääkö mies "haluni" ja tällä halulla en tarkoita seksuaalista halua vaan miehen yleistä viehätysvoimaa. Olenkin näissä juhlissa viehättynyt miehiin heidän kiinnostavuutensa perusteella. Häissä juttelin pitkään erään tutkijan kanssa, jolla oli hauskan ironinen huumorintaju, mutta hän vaikutti hieman liian epävarmalta muuten. Synttäreillä tutustuin taas hieman paremmin erääseen elokuvantekijään, jonka kiltteys ja vastuullisuus vetoaa minuun. Yksi kavereistani toi eilisiin bileisiin mukaan kaverinsa, jota en ole ennen tavannut. Miehen sanavalinnat sai minut hihittämään useampaan kertaan ja olimme jotenkin tosi kivoja toisillemme kohteliaisuuksien muodossa. Lisäksi mies toi bileisiin itse leipomiaan keksejä. Suloista potenssiin kymmenen :)

Uusiin miehiin tutustuminen on antoisinta juuri kavereiden kautta. Pidät kavereistasi, joten todennäköisyys, että pidät heidän kavereistaan, on melko suuri. Samanhenkisyyden lisäksi kavereiden kavereihin on helpompi luottaa kuin epämääräisiin nettimiehiin ja baarista bongattuihin tyyppeihin. Aktiivinen seuraelämä - tämä onkin ehkäpä paras tapa edistää kiinnostaviin miehiin törmäämistä. Aiemmat suhteeni ovatkin alkaneet juuri näin.

Jotenkin kepeä olo. Elämä soljuu sen sijaan, että yritän pakottaa sen tiettyyn uomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti