maanantai 25. marraskuuta 2013

Selibaatti?

Olen omaa omaa tunne-elämääni tutkisteltuani päätynyt siihen lopputulokseen, että kun harrastan seksiä seuraavan kerran, se on rakastelua. Minä pakenen seksiin, joten minun on kohdattava pelkoni ja yritettävä luoda yhteys vastakkaiseen sukupuoleen tunteiden, ei kehoni, kautta.

9 kommenttia:

  1. Nopsaa kommentoin, et sama täällä.
    Yritän ainakin.

    Isla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnistuin joten kuten.
      Tunnepuolen yhteys löytyy kyllä. Olen erittän ihastunut. :D Joten mihinkään yhden yön säätöön tai sängyn kautta tutustumiseen tätä ei voi mitenkään verrata.
      Ajallisesti kuitenkin olemme tapailleet vasta tovin. Olin ajatellut, että kestäisin pidempään, mutta ei se vaan onnistunut. Ei parhaalla tahdollakaan. :D
      Eli yritys hyvä kymppi, mutta suoritus ehkä seiskan luokkaa. :P

      Isla

      Poista
    2. Hei mutta mahtavaa jos yhteys löytyy! :)

      Poista
  2. Ei silti kannata ruveta kaltaisekseni, joka järkeilee ja tunteilee liikaa kenen kanssa harrastaa seksiä ja kenen kanssa ei. Toisinaan toivoisin etten miettisi liikaa, vaan antaisin mennä ja nauttisin silkasta seksistä ilman turhaa tunteilua. Mutta ei. Vain sellainen mies kelpaa sänkyyn, jonka kanssa voisin kuvitella olevani parisuhteessa. Ja montako sellaista on tullut vastaan tämän vuoden aikana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, voi olla, että tämä jää vain yritykseksi.
      Katsoo nyt, kuinka asiat suttaantuvat. Olen yhtäkkiä, yllättäen eksynyt ihastumisen ihmeelliseen maailmaan. ;)

      Isla

      Poista
    2. Sinulla Plastic Dream on kuitenkin varmasti huomattavasti parempi tunnepuolen yhteys niihin harvoihin miehiin, joiden kanssa seksiä harrastat. Seksi sellaisen ihmisen kanssa, johon et ole vähintään tulisesti ihastunut, ei ole kummoistakaan. Tosin ihmiseen voi (minun tapauksessani) hullaantua kyllä yhdessä illassakin.

      Voin joka tapauksessa yrittää luovuttaa sinulle universumin kautta kierrätettynä omaa harkitsemattomuuttani! :)

      Poista
    3. Kiitos, otan vastaan tuota harkitsemattomuutta! Mutta tosi on, että odotan aina että minulla on tunteita miestä kohtaan ennen kuin menen fyysiselle tasolle. Tunneyhteys vapauttaa estoja ja kokemus yhdessäolosta on paljon nautinnollisempi ja tyydyttävämpi kuin mikään hetken mielijohde satunnaiskollin kanssa.

      Poista
    4. Satunnaiskolli...hih. Tais jäädä D:ltä satunnaiskollit tänne etelään. Monikohan mies muuten harkitsisi selibaattiin ryhtymistä, kunnes sopiva nainen kohdalle osuisi...

      Poista