sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Haluan

Argh, argh, argh. Miten rauhaton ja levoton voi ihminen ollakaan. Rauhotunko minä koskaan vai tulenko aina olemaan tällainen, kärsimätön. Haluan, että jotain tapahtuu. Haluan rakastua ja hullaantua. Haluan, että se iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta ja vie mennessään lupia kyselemättä. Haluan luoda silmäni ihmiseen ja sanoa, sinä olet minun. Haluan, että se on itsestäänselvää. Niin itsestäänselvää kuin se on parhaimmillaan elämässäni ollut ystävyydessä ja rakkaudessa. En minä ihastu hiljalleen hiipien ja varovasti, se ei ole minua. Haluan, että tapaan ihmisen, joka sytyttää minut kaikilla tavoin - haastaa älyni, sulattaa sydämeni ja herättää kehoni. Haluan ihastua kuten kerran Mumbain yössä tai kuin kerran Kallion rytmissä. Haluan tuntea yhteyden ja sulautua yhdeksi. Haluan... haluan!

En halua tätä tylsyyttä ja odotusta.

7 kommenttia:

  1. Hyvä kun daami on edes ehtinyt asettua uudelle paikkakunnalle, niin jo heti pitäisi unelmamiehen jostain ilmaantua oven taa. Naiset on vaan niiiin malttamattomia ja huonon tylsyydensietokyvyn omaavia. Aina pitäs olla äksöniä.

    VastaaPoista
  2. Juuri niin! :D Sä voisit varmaan alkaa pitää konsulttiluentoja aiheesta ;) Äksönittomän elämän ääkköset. Oonko mä vähän ilkeä?

    VastaaPoista
  3. Joo, ajattelin jo tässä ruveta pitämään sinkkunaisille elämänhallintaluentoja teemoilla "Seinääntuijottamisen syvempi filosofia", "Kaurapuuro päivän kohokohtana", "Kattoonsyljeskely tekniikkalajina" ja "Miehen voi todellakin korvata kissoilla, suklaalla ja maanisella huovutusharrastuksella!".

    VastaaPoista
  4. :D LOL Tässä Indigo on teema ihkaomalle blogillesi. Etenkin viimeinen aihe olisi suuri suksee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kyllähän noilla luentokeikoilla pääsisi vaurastumaan, jos nyt ei ihan rikastumaan. Kaverilla on muuten tapana huovutella kissoilleen leluja; suklaakin sille maistuu. Tosin sillä on kyllä mieskin eli vahinkoja voi sattua, vaikka metodiani orjallisesti noudattaisikin...

      Poista
  5. " Haluan tuntea yhteyden ja sulautua yhdeksi. Haluan... haluan!"

    :D Mä en olisi halunnut, tai luulin, etten olisi aikapäiviin vielä valmis, mutta niin vain kävi. :D
    Pelkkä yhden yön hullaantuminen se oli, mutta niin... sanat loppuu kesken. : D
    Oli ihana huomata, että olen edistynyt eroprosessissa. Ja oli IHANA hullaantua. :D

    Isla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hullaantuminen on mahtava tunne :) Joskus siitä selviää ilman krapulaakin. Jos on ollut ihan jäässä eron jälkeen, hullaantuminen on kyllä askel eteenpäin :)

      Poista