keskiviikko 21. elokuuta 2013

Muutos

Se on mun. Unelmien työpaikka. Edessä muutos.

14 kommenttia:

  1. Jee. Sepäs lystiä. Aattelinkin, että valitsevat sellaisen immeisen, joka on valmis hylkäämään Helsingin, jotta pääsee Turkkuseen duuniin. Sellaisen täytyy olla motivoitunut - tai päästään viallinen. Sieltä voi myös löytyä joku kiva ja varakas rantaruotsalainen, jonka kanssa pistää hynttyyt yhteen. Elämme jännittäviä aikoja.

    VastaaPoista
  2. JEE!!
    Ihan mielettömän siistiä! Onnea!

    Indigo ja Jokivaris: Mitä vikaa on Turussa?
    En ole siellä asunut, mutta ainakin turistille se näyttäytyy ihanan viehättävänä, pienenä suurena kaupunkina.

    Isla

    VastaaPoista
  3. Onnittelut!

    Vaikka irvailinkin aiemmin, ei ihan oikeasti Turussa ole mitään vikaa, tietääkseni. En ole edes käynyt siellä kuin muutaman kerran, tosin armeijan, opiskelun ja työn kautta on tullut muutamia Turkulaisia tuttavia. Tampereella opiskellessa Turun mollaaminen oli vähän sellainen toistuva vitsi Tamperelaisten keskuudessa, ehkä se sieltä on tarttunut mullekin.

    Mutta (ja tämä voi olla täysin omaa ennakkoluuloani ilman todellisuuspohjaa) mulla on sen seudun ihmisistä kuitenkin keskimäärin tietynlainen kuva, vastaavasti kuin esim. Savolaisista on tietty mielikuva. Turun seudulta tulevat ihmiset vaikuttavat aavistuksen totisilta ja hyvin oman arvonsa tuntevilta, mahtailunhaluisiltakin joskus. Toisaalta Turkulainen opiskelukaveri oli hyvinkin leppoisa ja välitön tyyppi. Ehkä anekdootit eivät joka tapauksessa ole hyvä keino arvottaa kaupunkeja ja asukkaitaan :).

    Oikeastaan mun pitäisi joskus mennä käymään siellä, ottaa muutaman päivän kotimaanloma lounaiskulmalle... Turku on näistä eteläisen Suomen suuremmista kaupungeista se, jonka tunnen huonoiten.

    VastaaPoista
  4. Onnea! Sulla siis suuret muutokset edessä odottavat, aika huisia!

    VastaaPoista
  5. Kokemuksesta voin sanoa, että Helsingistä lähteminen on raskasta ja sopeutuminen pienempään kaupunkiin vie aikansa. Nyt yli vuoden jälkeen voin sanoa, ettei tämä nyt niin vaikeaa olekaan. Lyhyemmät välimatkat, pääkaupunkiin verrattuna halvat neliöhinnat, vapaita parkkipaikkoja kadun varressa. Miinuksena: sinkkumiehiä selvästi vähemmän (ainakin laadukkaita sellaisia) ja sosiaalinen elämä hiljaisempaa. Pakon sanelemana siis on paremmin aikaa keskittyä omaan itseensä ja henkiseen kehitykseen.

    Joka tapauksessa onnea uudesta työstä ja sen tuomasta seikkailusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Nähtäväksi jää miltä tuntuu pienempään kaupunkiin muuttaminen. Minulla asuu siellä sisko, mikä on hauskaa. Kymmeneen vuoteen ei olla asuttu samassa kaupungissa.

      Kämpät on niin paljon halvempia! Se on hurjaa.

      Poista
  6. Niin se D. vaan nostaa sitten kytkintä jättäen Nuoren Kollin nuolemaan tassujaan ja mouruamaan tänne. Ei näin lapsukaiset; ei saa ottaa kesäkissaa, joka sitten hylätään syksyn tullen!

    Hmm, hmm, pitäisiköhän selvittää jostain tilastosta, missä kaupungissa on eniten yksinasuvia nuoria naisia. Helsingissä on kyllä varmaan näitä aika paljon, mutta ne on päässeet jo ulkkisten ja muiden laatumiesten makuun. Jossain sisämaan pienemmässä kaupungissa vois olla parempi naispopulaatio. Toisaalta, mä oon sen verran laiska, etten kyllä viittis muuttaa naisten perässä edes viereiseen rappuun...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se Nuori Kolli on hyljätty jo kahtena edellisenäkin kesänä - ja hyvin on pärjännyt :)

      Poista
    2. Eiks eniten sinkkuja (naisia) ole muuten Turussa. Eli Indigokin kimpsuja ja kampsuja pakkaileen ja muuttoa suunnittelemaan aina niin ihanien turkulaisten pariin.

      Poista
    3. Hmm, ehkä Kolli on sitten jo päässyt villiintymään...

      Olen kyllä jostain saanut sellaisen käsityksen, että Turkkusessa olisi paljon mehukkaita sinkkunaisia. Tosin ymmärtääkseni ne ovat kuitenkin vähän samaa laatua kuin nämä Stadin daamit. Eli taidan jäädä tänne kehäteiden sisälle kyräilemään.

      Poista
  7. Onnea muutokseen ja uuteen työpaikkaan. Kuviouden ravisuttaminen tekee toisinaan hyvää :)

    VastaaPoista