maanantai 19. elokuuta 2013

Le weekend

Nyt väsyttää, mutta olipa taas kaikin puolin mukava viikonloppu. Kävin työhaastattelussa Turussa perjantaina ja oli mainiota kun työhaastattelu oli vain leppoisaa jutustelua. Tiistaina tiedetään, lähdenkö Turkuun. Seitsemää on haastateltu ja vaakakupissa voi painaa ihan mikä tahansa asia. Minä olen nuori, innokas ja vailla siteitä. Se voi olla edukseni.

Lauantaina olin treffeillä, sellaisilla "olipa hauskaa ja helppoa" -treffeillä. Mies pitkä, tumma, komea, rikas, hauska, kohtelias, positiivinen ja sopivalla tavalla todella outo. Lisäksi spontaani, seikkailunhaluinen ja musiikin, kirjallisuuden ja elokuvien ystävä. Tuolta netin kätköistä voi näköjään löytyä priimojakin yksilöitä. Käytiin kahdella eri keikalla, syömässä ja vielä Navy Jerry'ssä, missä istuttiin ja juteltiin pilkkuun asti. Suomalaisten mieslukijoideni iloksi voin vielä kertoa, että kyseessä on ulkomaalainen mies ;)

Juteltiin aika paljon ihmissuhteista ja eksistäkin. Hän perusteli eksistä kysymisen sillä, että on hyvä tietää, millaisia eksiä on ollut, koska sitten tietää toisen maun. :) Aika paljonhan tässä miehessä on samaa kuin eksissäni. Älykäs verbaalikko, jolla on käytöstavat kohdillaan. Hän halusi tarjota kaiken, vaikka parhaani mukaan heittelin seteleitä aina välillä hänen suuntaansa. Tarjosi kyydin kotiin. Ei yrittänyt mitään. Jäi todella hyvä mieli.

Tänään sunnuntaina menin katsomaan Bollywood-elokuvan erikoisnäytöstä, kävin uimassa ja söin hyvää intialaista Ravintolapäivässä. Muy bueno!

6 kommenttia:

  1. Suomalaisena mieslukijana voin kyllä todeta, että noista adjektiiveista jo kyllä selvisi ettei Mies ole paikallisesta populaatiosta. Verrataan nyt vaikkapa minuun: pitkä (olen 177 cm lyhyt), tumma (no joo), komea (en tee sivutoimisesti mallin hommia), rikas (köyhä), hauska (riippuu ihan kuinka huonoista jutuista tykkää...), kohtelias (korkeintaan virka-aikana), positiivinen (negatiivinen & kyyninen) ja sopivalla tavalla outo (ihan vaan outo). Luonnolisesti en myöskään tuhlaa vähiä rahojani naisten kestitykseen, enkä myöskään tarjoa heille kyytejä kotiin (köyhillä ei ole varaa yksityisautoiluun tai pirssiin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PS Tarkoittaako muuten nuo "spontaani" ja "seikkailunhaluinen" samaa kuin "kroonisesti sitoutumiskammoinen" ja "epävakaa".

      Poista
    2. PPS
      Seuraamme mielenkiinnolla tilanteen kehittymistä.

      Poista
  2. Onhan se hyvinkin todennäköistä, että mies on sitoutumiskammoinen ja epävakaa. Onneksi sitä on tullut niin vanhaksi, että odotukset on lähtökohtaisesti melko matalalla. Silloin noita yksittäisiä kohtaamisia osaa arvostaa entistä enemmän - ja fiilistellä. Kultakalan muisti auttaa myös paljon - ja se, että maailma on pullollaan viehättäviä miehiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitoutumiskammoiset miehet ovat kuin alkoholi; liikaa nautittuaan lupaa aina, että tämä oli viimeinen kerta...Sinänsä on kyllä ilahduttavaa huomata, että vanhetessaan ihmiset yleensä kyynistyvät. Vielä muutama vuosi lisää mittariin, niin odotukset miehen suhteen ovat lähinnä, että se etäisesti muistuttaa miestä eikä leivo naistaan turpiin ihan joka päivä.

      PS
      Käsittääkseni viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että kultakaloilla on mainettaan parempi muisti. Eipäs siis mollata fisuja!

      PPS
      Pidämme peukkuja (alaspäin) sen ulkomaankomennuksen suhteen.

      Poista
  3. Sitoutumiskammo ja epävakauskin voi asteittain kadota, kun oikea tyyppi osuu kohdalle oikeaan aikaan. Kokemusta on.
    Mutta pitkää pinnaa se vaatii molemmilta.

    Spontaani ja seikkailunhaluinen voi kyllä tarkoittaa ihan vaan spontaania ja seikkailunhaluistakin. :D
    Hienoja piirteitä, jotka takaavat mielenkiintoisen elämän.

    Isla

    VastaaPoista