sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Mitä ihmettä?

Tää ei ole ensimmäinen blogini. Olen kirjoittanut aiemmin elokuvista yhdessä blogissa ja nettideittailusta toisessa. Elokuvista en sitten oikein jaksanutkaan kirjoittaa ja nettideittailun lopetin. Mutta minusta on kiva kirjoittaa! Pähkäillä asioita. Mikä milloinkin mietityttää. Tuohon nettideittiblogiin meni hermot kun se meni sellaiseksi ihmissuhdehötöksi ja alkoi väsyttää kirjoittaa päivästä toiseen miehistä. Kaikki kunnia miehillä ja ajatuksissahan ne ihanuudet edelleenkin pyörii, mutta ei heille tarvitse kokonaista blogia omistaa.

Tässä blogissa ajattelin kirjoittaa ihan kaikesta mahdollisesta. En oikein vielä edes tiedä mistä kirjoitan ja kiinnostaako ketään lukea tällaista blogia. :) Kyllä varmasti niistä miehistäkin kirjoitan mutta sitten myös ihan muusta. Mikään lifestyleblogi tämä ei varmaankaan tule olemaan kun ei oo oikein tuota lifestylea :) Olen Helsingissä asuva melkein kolmekymppinen nainen, niin ehkäpä jotain kirjoittelen Helsingin hulinoista.

Yleensä yllätän itseni päivittäin pähkäilemässä kaikenlaisia asioita - aika usein ihmisten hassuuteen tai ihmissuhteisiin liittyvää, joskus vaikkapa ruokaan ja elämäntapoihin liittyviä juttuja, joskus elokuviin tai musiikkiin liittyvää - ja aika usein sitä, millaisista asioista koostuu onnellinen elämä.

Tervetuloa lukemaan mitä Tänään Ajattelin!

2 kommenttia: