sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Korkojen kera

Muuttolintu kirjoitti blogissaan kengistä ja korkkareiden tuskaisuudesta.

Tämähän ei ole mikään lifestyleblogi (tai näin väitän), mutta nyt kuitenkin: Oodi korkokengille!

Pienen pienessä kämpässäni on hyvin vähän tilaa, joten nämä silmäteräni ovat päässeet kirjahyllyyn:





Korkokengissä viehättää toisaalta niiden ulkonäkö ja toisaalta se, millainen fiilis niitä käyttäessä on. Ne ovat vähän kuin pieniä taideteoksia, joita voi talloa :)  Jos joskus tästä rikastun ja asun isommassa asunnossa alan ostaa taidetta seinille ja jalkoihin.

Ja mitä siihen korkkareiden tuskaisuuteen ja tasapainossa pysymiseen tulee. Korkokengissä on eroja! Itse kiinnitän huomiota siihen, että lesti on tukeva ja että korot ovat tarpeeksi keskellä kantapäätä. Sekin auttaa, ettei korot ole niiiin korkeat. Nuo vihreät on pikkuiset epämukavat pitemmän päälle juuri korkojen korkeuden takia, mutta ne on jykevät, mikä auttaa tasapainon ylläpitämisessä.

Muita korkkisfaneja?

4 kommenttia:

  1. Hei, löysin tänne Norpan blogin kautta ja täältä saat yhden lukijan lisää :)
    Korkkareiden fani olen joo, mutta sen verran onneton etten osaa moisilla kapistuksilla kävellä, kävelyni näyttää lähinnä vanhan työhevosen lompottamiselta :D
    Olisi kiva ostella kaikkia nättejä ja ihania kenkiä, mutta taitamattomuuteni rajoittaa ostokseni kenkiin joissa on max 2 senttiä korkoa. Mutta ovathan nekin korkkarit, koska kuulostavat sellaisilta ja jo siitä tulee supernaisellinen olo kun kengät kopisevat kävellessä ;D

    VastaaPoista
  2. No mutta, onpa kauniita kenkiä! Ymmärrän hyvin, että pidät niitä koristeena. Omissa jaloissani en tosin voisi niitä kuvitellakaan... :)

    VastaaPoista
  3. Hei Tyttö ja mukavaa, että olet löytänyt blogini jo nyt, vaikka se on ihan alkutekijöissä. Onneksi niitä nättejä kenkiä on olemassa myös ilman hirmuisia korkoja :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Muuttolintu :) Nämä korkkarit on sieltä koristeellisemmasta päästä ja itsekin niitä tulee useammin katseltua kuin käytettyä.

    VastaaPoista