sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Koti

Daaliah on nyt umpirakastunut. Kadunkulmassa hyvästiksi suudellen -, sielunkumppaninsa löytäneenä -, en ole koskaan ennen tuntenut näin -rakastunut.

16 kommenttia:

  1. Paaaljon onnea ja hienoa! Ei viitsisi edes kommentoida: sielunkumppanin sana oli niin iskevä, rohkea ja ihana, että koko viestiloota, pyh :D.

    VastaaPoista
  2. Se on sitten taputeltu, sanoisi Possu. Siis sinkkukärvistely. Onniteluni, lähdenkin tästä kurnuttamaan toisiin blogeihin, koska nämä postaukset alkavat uhkaavasti lyhentyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä kyllä ajattelemista ajatellut lopettaa!

      Poista
    2. Mjaa, yleensä vaan tällaisissa tilanteissa blogistit keksii jotain parempaa tekemistä kuin blogiinsa raapustamisen - tiedä sitten mitä. Ja jos taas jutut menee pariutumisen myötä kovin pehmoisiksi, niin viihtyvyyteni laskee; saan nääs elinvoimani angstista, murjotuksesta ja yleisestä möllötyksestä. Tässä joutuu jo ihan tarpeeksi live-elämässä liikenteessä väistelemään ympäristönsä tyystin unohtaneita pariskuntia. Hmm, oon saanut jotain ihme ihottumaa oikeaan ranteeseeni, varmaan jokin allerginen reaktio kaiken maailman kuhertelijoihin.

      Poista
    3. Niin, eihän se sitten enää sinkkublogi ole ja parisuhdeangstailut tulee sitten yleensä vähän myöhemmin. Lupaan kyllä angstailla kaikesta muusta mahdollisesta! Mutta se ei taida olla niin mielenkiintoista.

      Poista
    4. Riippuu ihan juttujen angstisuudesta ja ankeudesta! Hmm, parisuhdeangsti-blogit voisi kyllä olla mulle uusi aluevaltaus. Kommenttiboksit vaan täyteen "kannustavia" kommentteja. Siinä voisi päästä lyömään viimeisen naulan jonkin pystyyn kuolleen suhteen arkkuun, olenhan kuitenkin mestari kaivamaan negatiivisia puolia positiivisimmistakin asioista. Ahdist...aurinkoista kevättä itse kullekin vaan!

      Poista
  3. Lisää hurraahuutoja tavallisille miehille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Kyseisen miehen pahin pelko hänen omien sanojensa mukaan: joskus sä sit tajuat, että mä oon tavallinen ja tylsä :)

      Poista
    2. Hitsi, tuota kemiaa pitäisi saada jotenkin pullotettua, niin voisi rauhassa vaan olla oma tylsä, tavallinen ja suomalainen itsensä. Ja laiska! Jos ois vaan tarpeeksi kemiaa, niin voisi olla ihan millainen möllykkä tahansa! Pyyhkisi vaan pyrstönsä naisten pitkillä kriteerilistauksilla. Ihmeellisiä nuo kemiat sun muut. Ei vaan ymmärrä. Noh, olenkin ollut aina enemmän fyysikko.



      Poista
    3. Kemia on sitä kun sattuu sopiva ihminen kohdalle, mut ei se laiskuutta oikeuta.

      Poista
    4. Höh. No tylsyys edes sitten.

      Poista
  4. Ihanaa!! <3 <3 <3

    Isla

    VastaaPoista
  5. Oi, onnea! Kyllä sitä kolahtamista kannattaa vaan odottaa ja onpa mukavaa lukea nyt kolahtaneen ja kovaa. Onnellinen sun puolestasi.

    -Norppa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Sitä kolahtamista kyllä todellakin kannattaa odottaa, sitten tajuaa, että sopivan ihmisen kyllä tunnistaa kun se kohdalle tulee.

      Poista