sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Neljännet treffit

Nyt voi tuulettaa: Daaliah on ollut ensimmäisillä neljänsillä treffeillä sitten viiden vuoden takaisen sinkkuuntumisen! Tämän kunniaksi saatte yksityiskohtaisen treffiraportin.

Tapasimme eilen lähellä proffan uutta asuntoa ja käppäilimme lounaalle ravintolaan, jossa tarjottiin herran kotimaan ruokia. Neljänsillä treffeillä treffikumppanin tuntee jo aika hyvin, joten yhdessäolo tuntui luontevalta. Juttelimme paljon proffan työkuvioista, sillä hän on käymässä läpi aika pahaa urakriisiä ja pohdimme mitä vaihtoehtoja hänellä on. Proffan kanssa on ilo jutella, sillä hän on fiksua seuraa. Välillä hän on hyvinkin "socially awkward", mutta tässä vaiheessa ainakin koen sen vain suloiseksi ja höpsöksi piirteeksi.

Lounaan jälkeen kävelimme proffan uudelle asunnolle ja sepä onkin todella mukava asunto! Jopa mukavampi kuin aiemmat asuntomme Meilahden talossa. Proffan työkaveri lähti ulkomaille töihin ja proffa muutti nyt tämän ihmisen asuntoon. On kiva huomata, että meillä on hyvinkin samanlainen maku asumisen suhteen, klassinen ja luonnonläheinen. Höpöttelimme sohvalla ja proffa halusi "kokeilla" harrastustani. Hän on hyvin kiinnostunut puhumiseen liittyvästä kiinnostuksen kohteestani, joten pidin hänelle ohjatun session, jossa hän pääsi kokeilemaan taitojaan tässä lajissa. Hyvin hän klaarasi.

Siinä sitten istuskelimme ja välillä proffa laittoi kätensä selkänojalle taakseni. Jossain vaiheessa proffa kysyi, että mitäs nyt tehdään? :D Hieronta? Eiköhän se nyt ole itsestään selvää, että jos neljänsillä treffeillä tavataan jomman kumman kotona, niin ajatuksena ei ole vain sohvalla istuskelu. Suutelimme vihdoin. Ja daadadadaa - harrastimme seksiä. Proffa oli kovin innokas ja itse olin pikemmin sillä mielellä, että eihän tässä ole mikään kiire. Proffalla on ehkä ollut vähän pidempi tauko kuin minulla tällä saralla. Seksistä jäi hyvä mieli. Se oli jännittävää, tyydyttävää ja myös hellää, ja miten hyvältä tuntuikaan olla miehen kainalossa. Mikään ei vedä vertoja sille rentoutuksen muotona. Juttelimme hieman siitä, mitä seksin harrastaminen merkitsi ja olimme molemmat sitä mieltä, että "let's not jump into conclusions". Proffalla on kahdet treffitkin sovittuna ensi viikolle kahden eri nettideittinaisen kanssa! :D

Lähdimme lopulta proffan kämpältä seikkailemaan proffan uusiin kotimaisemiin ja eksyimme läheiselle lähiöalueelle. Juttelimme niitä näitä ja puheltiin aikataluistamme seuraavien viikkojen aikana. Sitten lähdin bussilla kohti kaverin tupareita. Proffa kyseli, kuinka kovasti halusin lähteä bileisiin, mutta koska olin tullut Helsinkiin nimenomaan kyseisten juhlien takia, en aikonut jättää niitä väliin.

On mielenkiintoista huomata, miten paljon olen muuttunut 12 vuoden aikana. Olen ollut kaksikymppisenä lähes identtisessä tilanteessa. Harrastin seksiä miehen (eksäni) kanssa, josta pidin paljon, mutta joka edelleen deittaili muita naisia. 20-kymppisenä olin tässä tilanteessa täysin rikki ja mustasukkainen ja halusin tehdä selväksi, että emme voi olla muuta kuin kavereita, koska miehen olisi mielestäni täytynyt tietää välittömästi, haluaako hän minut tyttöystäväkseni. Nyt ajattelen hyvin eri tavalla. Hyvä seksi toi samantapaisen kiintymyksen tunteen kuin 12 vuotta sitten, mutta omistushalun ja mustasukkaisuuden sijasta koen, että nyt olemme syventäneet suhdettamme tällä saralla ja todenneet, että myös suhteen fyysinen puoli toimii. Seksin ei tarvitse merkitä sen enempää. En pitänyt täysin kiinni päätöksestäni, että harrastaisin seksiä seuraavan kerran kun se olisi "rakastelua", mutta harrastin seksiä kuitenkin ihmisen kanssa, josta olen aidosti kiinnostunut ja josta aidosti välitän. Yksi minua mietityttänyt asia oli se, onko välillämme riittävää fyysistä vetovoimaa ja kemiaa ja nyt tiedän, että sitä on.

Oksitosiinin hiipuessa vähitellen kehosta, reaktiona on aina väistämättä lievä laskuhumala. Tiedän kuitenkin kokemuksesta, että kehoni hormonit tasoittuvat hyvin pian ja ettei minun tulisi tehdä liian suuria päätelmiä tuntemuksistani muutama päivä seksin jälkeen. Liiallinen kiintymisen tunne kaikkoaa ja epätoivoinen tarve tietää tarkalleen "minne suhde on menossa" haipuu. Asiat kulkevat omalla painollaan. Jos olemme toisillemme sopiva pari ja molemmat toivoo suhteen etenevän, se etenee. Tänään proffalta tulikin taas kuulumistenkertomisviesti ja oli mukavaa, ettei hän viitannut millään tavalla harrastamaamme seksiin. Se oli merkityksellistä ja suhdettamme syventävää, mutta olisi tuntunut banaalilta antaa sille tiettyjä sanallisia määreitä tai merkityksiä. Seksi on loppujen lopuksi suhteen muodostumisen kannalta hyvin arkinen asia, vain osa kokonaisuutta, omalla kohdallani kuitenkin niin tärkeä osa, etten voisi ilman sen toimivuutta viedä suhdetta eteenpäin. Säännöllinen seksielämä on, myönnettäköön, ykköshaaveeni tällä hetkellä. Voin kuvitella sen osaksi suhdettani proffaan ja tämän selville saaminen teki näistä erittäin hyvät neljännet treffit.

28 kommenttia:

  1. Hei jee!!! :D :D :D

    Isla

    VastaaPoista
  2. Jee! Kaikki blogin lukijat toivoivat tätä! Nyt vaan fiksua pelaamista ja homma hanskaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän onkin jäänyt vastaamatta. Oletko tuttu Anonyymi?

      Poista
  3. "Prinsessa tornissa" -tyyli ei ollut kovin toimiva, kun proffa näköjään sarjadeittailee. Tuli pläts-fiilis. Prinsessa ei ollut niin kiinnostava, että proffa olisi unelmoinut vain hänestä päivin ja öin niin kuin kai siveydensipuliteatterin pyrkimys oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väitän, että "Prinsessa tornissa" -tyyli oli välttämätön vaihe! Minulle selvisi miehen kiinnostuksen aste ja mies on saanut toteuttaa riittävästi metsästysviettiään. Siinä vaiheessa, mies on neljä kuukautta jaksanut "pursue", niin riittää jo. Se, että hän on sopinut muita nettideittejä siinä vaiheessa, kun prinsessa peruu treffit ja vihjaa, että katsellaan tilannetta kuukauden päästä, osoittaa itsekunnioitusta mieheltä. Jos hän olisi tässä vaiheessa vain unelmoinut minusta, olisin pitänyt häntä säälittävänä vässykkänä ja kiinnostukseni olisi laskenut.

      Poista
    2. O_o oikeesti?

      Isla

      Poista
    3. Miehen kiinnostuksen aste osoittautui aika vähäiseki, kun hän samaan aikaan sääti niitä muita treffejä.

      Poista
    4. Isla: Oikeesti säälittävänä vässykkänä pitämiselle?

      Armon anonyymi: Säätäisin minäkin miehenä, jos nainen sanoo kuukautta ennen uusien deittien säätämistä heipat. Jotain rajaa sinnikkyydessäkin.

      Poista
    5. Niin.
      Siis pidät vässykkänä, jos joku on oikeasti kiinnostunut eikä halua paikkailla pieniä egon saamia kolhuja tai hiljentää pientä pelon ääntä sopimalla treffejä toisten kanssa?

      Naisenlogikkaa? XD

      Isla

      Poista
    6. Mä taidan olla vähän epäromanttinen kun ajattelen näin :D

      Mulle nämä suhdetta edeltävät kosiorituaalit on ensisijaisesti mahdollisen suhteen dynamiikan testaamista ja määrittelemistä. Miehen on oltava alussa aktiivisempi, jotta voin vakuuttua siitä, että hän jaksaa suhteessakin nähdä vaivaa (miehet menee yleesä minimum effort -linjalla suhteessa energiansäästösyistä). En kuitenkaan haluaisi miestä, joka olisi täysin tossuni alla ja jolle on ihan ok, että nainen palkitsee vaivannäön potkimalla poispäin. Silloin mahdollisen suhteen dynamiikka ei olisi myöskään kohdallaan.

      Poista
    7. Okei.
      Mä oon ihan uuno noiden kosiorituaalikuvioiden suhteen. :P

      Isla

      Poista
    8. Heh, kyllä tääkin juttu tästä voi vielä kosahtaa, vaikka niin hienosti mielestäni pelailen ;D

      Poista
    9. Totta hemmetissä miehet yrittää minimoida naistenhankintaan ja ylläpitoon käytettävän energian; muutenhan sitä palaa loppuun ennen aikojaan. Naisenhankinta on vähän kuin menesi luksusautokauppaan, jossa olisi toyotoja, joilla on ajettu 300 000+ km, mutta hinnat on kuin uudenkarhealla ferrarilla...

      Mä oon enemmänkin sellainen kirppari- ja alelaari-ihminen. Eli naisenkin pitäs olla sellainen halpa ja hyväkuntoinen kirppislöytö. Pitääkin varmaan tänään ratsastaa ranskalaisellani pieni kipparikierros. Muahahaaa...ei tästä jutun taso voi enää laskea - eipä.

      Itseasissa mulla on kaksi ranskalaista veloa (pyörää). Toinen on sellaine pieni mademoiselle Kaupunkinpyörä (joo, pyörillä on sukupuoli), ja toinen taas monsieur Kilpuri. Niillä mä sitten ratsastelen vuoron perään, vähän mielialasta riippuen. Hmm, taidankin olla velobiseksuaali...

      Poista
    10. Sellanen minimum effort tarvittaisiin sun kohdalla kuitenkin Indigo, että osoittaisit kiinnostusta vastakkaiselle sukupuolelle! On sinne kirpputorillekin käveltävä sisälle ja siellä joutuu itseasiassa käymään aika useinkin, että tekee halpoja ja laadukkaita löytöjä!

      Mäkin tarviin pyörän! Turku on pyöräilykaupunki.

      Poista
    11. Sähköpostiosoite on jo aikoja sitten laitettu Sammakon profiiliin; eli minimum effortti on punnerrettu. Tosin tuo Yahoon s-posti vaan herjaa kokoajan: "No messages. Sit back, relax and bask in the glory of your spotless Inbox." Hmm, onkohan tossa jotain vikaa...

      Tuossa olisi oikein oiva pyörä pyöräilykaupunkiin:

      http://aijaa.com/piviCl

      Se olisi vielä aika samanikäinen kuin arvon neiti D. Valitettavasti se ei ole vaan kaupan, eli Sammakko on ainoa, joka saa ratsastaa tuolla ranskalaisella retrokaunottarella!

      Poista
    12. Oo, onpa kaunis!

      Mä haluan kyllä enemmän vaihteita.

      Poista
    13. On tossa jopa kaksi vaihdetta. Vaihde vaihtuu, kun polkasee taaksepäin. Yllättävän fiksusti on ne kaksi vaihdetta tohon valittu, eli ei välttämättä tarvitse enempää. Saishan tohon tietty asennettua 3-7 vauhdetta. Hmm, lähden tästä kohta kirpparikierrokselle, niin pääsee testaamaan vähän pitempää matkaa. Kyllä tollakin pyörällä pääse aika haipakkaa, kunhan pistää reilusti ilmaa renkaisiin ja vähän polkaisee.

      Poista
  4. Jee. Olihan tässä jo kolmet treffit ehditty pysyä pöksyissä.

    Mites muuten, jos ei omaa minkään sortin metsästysviettiä? Siis jos ei koe edes näin keväisin pakottavaa tarvetta lähteä kuukausien pituisille naisenkaatoretkille. Pitäisikö huolestua, ja saako tähän vaivaan jotain nappia tohtorilta?!?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testosteronitasojen tsekkaus ja psykologin puheille vanhoista torjumiseen liittyvistä peloista? :)

      Poista
    2. Hmm... ihmettelen oikeasti esmes sitä, miksi libidoni on niin alhainen. Testosteronitasoissani ei kyllä voi olla mitään vikaa, koska lihakset kasvaa kohisten punttisalilla. Ja minulla on aina ollut melkoisen aggressiivisia harrastuksia, vaikkakaan en ole mitenkään erityisen kilpailuhakuinen.

      Sitten taas jotkut miehet eivät meinaa oikeasti pysyä housuissaan nähdessään hameväkeä. Kumma juttu.

      Poista
    3. Sun kohdalla diagnoosini on jonkinlainen seksuaalipsykologinen ahdistustila ;)

      Tuo miestyyppi, joka ei osaa ajatella muuta kuin sitä itseään, on todella rasittava. Niitäkin on tullut muutama vastaan ja eikä näilläkään miehillä ole kaikki kohdallaan.

      Proffa kommentoi minulle, että niin, kolmikymppisillä naisilla on vissiin lipido korkeimmillaan, johon vastasin, että lipidoni on ollut aina samanlainen. Taidan olla luonnonoikku kun seksi on ollut minulle aina se helpoin osuus suhdetta: nautinnollista, suorituspaineetonta ja hauskaa. Mutta sitä se on kai aika harvalle. Ja tunteista puhuminen on minulle yhtä tuskaa. Mutta näitä vertailujahan ollaan tehty aiemminkin. Meitä on monenlaisia.

      Poista
    4. Ja taas yritetään laittaa kaikki miehet johonkin ahtaaseen metsästäjä-keräilijä-lokeroon! Knöllit ne pitäisi terapoida...eiku...puolet niistä on jo tavalla tai toisella terapoitavana, eikä se auta niitä tipan vertaa. Huoh, taidanpa syödä vähän pähkynöitä ja lähteä sitten hakemaan varastosta peugeot-pyöräni. Minä(kin) pääsen sitten ratsastamaan ranskalaisella! Buahahahaa!

      Poista
  5. Mua naurattaa jo valmiiksi, että aion taas änkyröidä kommentissani :D

    Mutta itse en kyllä koskaan milloinkaan menisi sellaisen ihmisen kanssa sänkyyn, jonka tietäisin esmes seuraavalla viikolla menevän treffeille jonkun toisen miehen kanssa, saati kahden. Jotenkin tulisi mieleeni, että helvettiäkös tässä nyt mennä yhtään asioissa syvemmälle, jos toinen vieläkin deittailee. Mutta minä olenkin kalkkis ja vieläpä konservatiivinen kalkkis.

    Ja mua naurattaa vielä enemmän, että tässä blogissa miehet ovat niitä jotka huutavat perinteisyyksien perään ja bloginpitäjä itse on naisena se nykyaikaisen vapaamielinen.

    Noh, onneksi olkoon! (?) Ainakin yhdellä meistä bloggaajista hommat etenee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen nimeni on Tuuliviiri ja taidan olla ihmisenä huomattavasti jännityksenhakuisempi kuin sinä ;)

      Poista
    2. Jokaisen naisen toinen nimi on Tuuliviiri!

      Poista
    3. Ai niin, oliks meillä joku kisa? Nuori Kolli jo päihitti mut.

      Poista