perjantai 3. lokakuuta 2014

Pöö!

Häh - 1,5 kuukautta blogin päivittämisestä. Joo, pariutuminen vähentää vapaa-aikaa ja lopettaa sinkkuangsteilun, mutta on tässä ollut myös helvetin kiire. Projekti lähenee loppuaan ja tehtävää on liikaa.

Onhan se Sikaa kompatakseni ihan pirun mukavaa, kun ei tarvitse enää deittailla. Se vapauttaa energiaa. Hesarissa oli eilen juttu siitä, että menestyneen työntekijän takana on tunnollinen kumppani.  Sekin on ihan totta. Minähän olen vallan- ja kunnianhimoinen pyrkyri, mutta vasta nyt, kumppanin kanssa, minulla on sellainen olo, että voin saavuttaa ihan mitä vain. Hyvä parisuhde auttaa palautumaan stressistä, hyvä kumppani auttaa sinua arjessa - ja tämä energia vapautuu töihin. Oikeastaan hyvän ja huonon suhde ero on kaikessa yksinkertaisuudessaan se, lisääkö suhde stressitasoasi vai alentaako se sitä.

Kunnon kännejä kuitenkin kaipaan. Mieheni ei ole juovaa sorttia, joten alkoholi on jäänyt vähemmälle. Välillä vain tuntuu, että kunnon lärvit ja tanssilattialla riehuminen on sitä mitä tarvitsen. Kyllähän noitakin pääsee halutessaan harrastamaan ilman miestä, mutta vähemmälle ne jää kuin sinkkuillessa. Nyt kuitenkin tissuttelen yksinäni punaviiniä ;p Minä olen tämän suhteen Sika.
2 kommenttia:

 1. Kännit ovat NIIN terapeuttisia! Ja tanssilattia! Ja mahdollisimman myöhäinen (lue: aamuvarhainen) kotiinpaluu. Suosittelen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan PD:a.
   Pienenä plussana vielä se, että sinkulle saattaa tanssilattialta tarttua ihan vahingossa mukaan hyvinkin potentiaalinen tyyppi, siis parisuhdemielessä. :D

   Ihanaa, että teillä menee hyvin! <3

   Isla

   Poista