maanantai 30. syyskuuta 2013

Fetissi

Edellisen postauksen myötä virisi keskustelua kehoista, niiden mallista ja merkityksestä pariutumisessa. Täytyy myöntää, että lihaksikas mieskeho vetoaa primitiivisellä tasolla naisihmiseen, vaikka ei lihakset mikään välttämättömyys ole. Trimmatusta mieskehosta saa kuitenkin visuaalista nautintoa ja tietenkin voimakas kroppa herättää tiettyjä alkukantaisia mielikuvia: tämä mies voi suojella minua pahaa maailmaa vastaan. Mutta ei muskeleista sen enempää, ajattelin avata aihetta: miltä tuntuu olla miesten fetissin kohde.

Jos nettideittipalstalla kysytään, minkä asian ihmiset huomaavat sinussa ensin, voisin vastata tähän sosiaalisen luonteeni tai hymyilevät kasvoni, mutta ei, jos totta puhutaan, ihmiset, ja etenkin miehet, huomaavat minussa taatusti ensimmäisenä rintani.

On kiehtovaa seurata, millainen vaikutus keskimääräistä suuremmilla rinnoilla on vastakkaiseen sukupuoleen. Ne ovat ehtymättömän kiinnostuksen kohde ja jos kanssakäyminen on intiimimpää, miesten on välttämätöntä kommentoida niitä. Niin, tiedän kyllä, että minulla on suuret rinnat. Elän niiden kanssa 24h vuorokaudessa. Tell me something new.

Miltä tämä sitten tuntuu? Kun miesten ajatuksenjuoksu tuntuu sumentuvan tietyn ruumiinosasi vuoksi. Sen voisi kokea halventavana tai rasittavana. Voisin loukkaantua siitä, että älylläni tai kiinnostuksen kohteillani ei tunnu olevan juurikaan merkitystä. Tosiasiassa olen lähinnä huvittunut. Jos en halua miehestä muuta kuin yhden yön ilon, on aivan sama, pitääkö hän minua älykkäänä tai muuten kiinnostavana. Toki, jos haluan vakavampaa, miehen olisi syytä nähdä minussa muutakin.

No mutta, onko kivaa, saada positiivisia kommentteja ulkonäöstään? Tottakai! On myös omalla tavallaan vapauttavaa, jos mies saa kicksejä kehostani. Voin ottaa rennommin ja luottaa siihen, että kiinnostus on tältä osin pyyteetöntä. Himoitseminen on rehellistä ja suoraviivaista. Samalla, koska olen fetissin kohde monelle, voin suhtautua miehiin yhtä objektoivasti.

Mikä niissä rinnoissa sitten kiehtoo? Ymmärtääkseni on melko sama, ovatko ne pienet vai suuret, ne saa miehen aivotoiminnan taantumaan ja sivistyksen karisemaan. Jollain yhtä primitiivisellä tasolla liikutaan kuin miesten lihasten ihastelun tasolla. Merkki hedelmällisyydestä, kyvystä ruokkia mahdollinen jälkikasvu, muisto äidin rakkaudesta... ja sitten jotain, joka menee ymmärryksen yli. On kai sellaisiakin miehiä, joihin naisten rintarauhasilla ei ole sen kummempaa vaikutusta?

3 kommenttia:

  1. Tissit mainittu! Keskimääräistä suuremmat rinnat?! Nyt kyllä nousi D:n arvostus virtuaali-ihmisenä ainakin pari pykälää.

    Siis onhan se hilpeää miten rinnat vaikuttavat miehiin - poislukien homot ja pyllymiehet. Tosin en kyllä itsekään ymmärrä miten ne pampulat voivat joitain miehiä niin mahdottomasti kiinnostaa. Siis ei mulla ainakaan (pahemmin) aivotoiminta häiriintyisi, jos joku tuplamaisteri kiikuttais jotkut tupladeet nenän eteen. Tuolla kaupungilla tallustaessa kun tulee vastaan kaikenlaista kannua, niin tisseihinkin alkaa vähän turtumaan.

    VastaaPoista
  2. Niin, näinhän se menee. Enää ei oo mitään väliä mitä tänne kirjoittelen :D

    Joo, eipä tässä maailmassa juuri mitään tylsempää asiaa ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, sun pitäisi siis löytää joku pyllymies tai sellainen heppu, joka ei sijoita rintoja kovin korkealle tarvehierarkiassaan. Voi kyllä olla vähän hankalaa alkuun erottaa näitä noista "Hei, oletkos muuten huomannut, että rintavarustuksesi on aika suuri?!?!?!" -miehistä.

      Poista