perjantai 29. maaliskuuta 2013

Makaa sängyssä raukeina

Minulla on nyt selkeästi vähän tylsää, kun aikaa ja innostusta kirjoittamiseen löytyy. Sika Mieheksi kirjoitti kevätkiimasta. Nyt kun ei ole kiire mihinkään ja sattumoisin on juuri se aika kuukaudesta, niin huomaan ajatusteni palaavan uudestaan ja uudestaan seksiin. Nyt voi sitten ne tutut, jotka tätä blogia lukee, ja jotka katsoo parhaaksi olla tietämättä yksityiskohtia seksielämästäni, lopettaa lukemisen.

Siitä on nyt melkein neljä vuotta kun olen viimeksi harrastanut säännöllisesti seksiä. Laskin, että väliin on mahtunut neljä eri miestä, mutta näistä jokaisen kanssa olen voinut olla intiimimmin enintään kolmeen otteeseen (tosin tämä ote on voinut kestää kaksi viikkoa). Ajatus siitä, että olisi mies, jonka kanssa seksiä olisi säännöllisesti, on ilahduttava. Seksi on rentouttavaa ja erityisen rentouttavaa se on silloin, kun kumppaninsa tuntee.

Kun Mikko (hah!) kertoi, että tapaisi minut mielellään uudestaan, mutta ei haluaisi olla treffeillä, vittuilin hänelle, että aikomuksena ei ollut raiskata häntä. Nyt kun hän näköjään haluaa edelleen olla tekemisissä kanssani, vaikka tietää, että olen kiinnostunut hänestä muuten kuin kaverina, katson oikeudekseni raiskata hänet. Eikun... No mutta, en osaa ajatella häntä ilman, että ajattelen, millaista seksi olisi hänen kanssaan. Minähän en usko minkäänlaisiin kolmansien tai viidensien treffien sääntöihin, vaan seksi saa minusta tulla kuvioihin niin nopeasti kuin hyvältä tuntuu. Yleensä noin 24 tunnin sisällä. No niin joo. Apua.

Mikko olisi minun seitsemäs seksikumppanini. Olenko minä nyt ihan normaali, kun fantasioin jo seksistä tämän ihmisen kanssa? Mutta tosiaan, tämähän on se ratkaisevin ero romanttisen suhteen ja kaverisuhteen välillä. Romanttisten tunteiden kohteesta saa myös seksifantasioida. Minä fantasioin sunnuntai-iltapäivistä, jolloin sängystä ei tarvitsisi nousta lainkaan. Laiskoista sellaisista, Ultra Bran Savanni nukahtaa -biisin sanoin:

toisaalta rakastan sitä hetkeä 
jolloin kaksi leijonaa  
makaa sängyssä raukeina  
Savanni nukahtaa iltapäivän kuumuuteen 
myös me nukahdamme väsyneet leijonat  
Peiton alle apinanleipäpuun katveeseen 
keltainen ja okranvärinen maa  
Se on leijonan osa




7 kommenttia:

  1. Yksityiskohtia?! Mä ehdin jo scrollata sivua alaspäin mehukkaiden paljastusten toivossa, ja sitten ei niin mitään! Hitto. Okei, valeh...sanoin kyllä aiemmin, etten ole erityisen kiinnostunut aiheesta, mutta Game of Thronesin kolmoskauden alkuun on vielä niin kauan aikaa, että jotain korvikeviihdykettä on näköjään keksittävä. Videomuodossa seksiblogi toimisi muuten vielä paremmin; siinä voisi esimerkiksi kevyesti pukeutuneena ruotia omaa seksuaalihistoriaansa. Ok, ok, tukin suuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen pahoillani, Indigo :D Jos tietäisin, että lukijoina on vain blogituttuja, voisin revitellä vaikka kuinka. Mutta koska lukijakuntaan kuuluun myös ihmisiä, joita joudun kohtaamaan kasvokkain, en halua mennä graafisiin yksityiskohtiin. Eihän siihen GT:n alkuun ole kuin pari päivää! You can hold on :)

      Tai tutustu tähän blogiin:
      http://100naistako.blogspot.fi/

      Poista
    2. Ai meinaatko muka, että voisi tulla "vähän" noloja tilanteita joidenkin tuttujen kanssa? Noh, okei, ehkä on joskus hyvä säilyttää edes jonkinlainen julkisivu, ja vähän miettiä kanssa mitä itestään nettiin tuuppaa. Ja ihan oikeesti, en mä jaksa mitään ihmisten seksiblogeja tihrustella. Ne on kuolettavan tylsää luettavaa, varsinkin kun omaan jo ennestään sairaan mielikuvituksen. Ja toisiaan tuosta GT:stä irtoaa ihan mukavasti väkivalta- ja tissiviihdettä.

      Siitä puheenollen, GT:n kolmas tuotantokausi alkaa käsittääkseni kyllä ihan lähiaikoina, muttei vielä hetkeen YLE:ltä. Se tarkoittaisi sitä, että pitäisi maksaa se 10 euroa HBO Nordicille kuussa. Harkitaan. Tosin tässä olisi kyllä kaikkea muutakin katsottavaa ja luettavaa, että ehkä mä jaksan odotella vielä.

      Poista
    3. Se kymppi on loppujen lopuksi tosi vähän siitä viihdepaketista, jonka sieltä saa. Sä saat sillä hädin tuskin 1½ tuoppia olutta keskustan baarisa.

      Poista
    4. Onhan se aika mitätön hinta, mutta kun olisi tosiaan vaikka mitä muutakin katsomatta ja lukematta. Ehtiihän nuo GT:kin sitten syssymmällä.

      Poista
    5. Eiiii, ei ole muita jum... viihdemuotoja kuin HBO Nordic :D

      Poista
    6. Periaatteessa olen aika ateistinen, mutta elokuvien, pelien, tv-sarjojen, sarjakuvien, musiikin ja kirjallisuuden suhteen olen kyllä fanaattinen polyteisti. Tosin elämä on niin lyhyt, että elleivät jumalat suo mulle kuolemattomuutta, niin en kyllä ehdi kaikkia niitä asianmukaisella hartaudella palvomaan.
      Steam-tilillänikin on jo yli sata peliä, blu-ray:den kanssa alkaa olemaan säilytysongelmia ja Jää on vielä yöpöydällä lukematta - eräpäivä ensi viikolla ja varausjonoa toista tuhatta...

      Poista