sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Heinäkuu

Lääkäri, lääkäri, miten hoitaa 31-vuotiasta naista, joka kärsii vanhenemisenpelosta ja alakuloisuudesta? Tajunnanräjäyttävää seksiä. Parempaa lääkettä ei olekaan.

Voi Nuori Kolli, vaikka tiemme ovat kohdanneet harvoin näinä kahtena vuotena, on jokainen kohtaaminen kohonnut arjen harmauden yläpuolelle. Olemme rakastelleet, panneet, nauraneet ja tunteneet sielujen sympatiaa. Olemme riidelleet, haastaneet toisiamme ja taistelleet vallasta.

Tänään istuit edessäni ja minua nauratti. Siinä sinä olet ja silmiesi pilke hymyilyttää minua. Suutelet juuri niin hyvin kuin muistan ja olet otteissasi juuri niin taitava kuin aiemminkin. Minua naurattaa. Siinä sinä olet.

Kun kemia on niin vahvaa, että sitä voisi erehtyä luulemaan rakkaudeksi.

Nuori Kolli, kiitos kun herätit minut eloon.

Tämän viikonlopun biisi suomalaiselta bändiltä Rubik: Storm In a Glass of Water

19 kommenttia:

  1. Asiahan ei minulle kuulu, mutta...

    Vaihtakaapa tuon ensimmäisen kappaleen sana "nainen" sanaan "mies". Monikohan samanikäinen mies olisi eri tyytyväinen, jos joku hehkeä nuorempi naaras tulisi aina silloin tällöin ilmaiseksi panemaan harmaan arjen piristykseksi? Mikäs sen raatoisampaa Sitä Oikeaa odotellessa. Enpä vaan ole kaveripiirissä tällaiseen onnelliseen mieheen vielä törmännyt. Enemmänkin miesten suhteiden "välitilaa" luonnehtii vuosikausiakin kestävät totaalisen kuivat kaudet. Tosin tuttavapiiriini ei kuulu yhtään pelimiestä tai muutakaan "kollia", vaan kohtuullisen hyvin toimentulevia - jotain suht. komeitakin - tavismiehiä.

    Mitä sitten tuntemiini naisiin taas tulee...Juuh, ei tarvitse varmaan selventää. Suhteiden välinen aika huomattavasti miehiä lyhyempi, lisäksi siinä välissä - enemmän tai vähemmän - kolleja jaloissa kiehnäämässä. Asiahan ei tosiaan minulle kuulu; tämä nyt oli vain tällainen sarkastinen "klo 01.45" -kommentti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omassa ystäväpiirissä tilanne on juuri toinen: miehet ketjuttavat parisuhteitaan, naiset on pidempään yksin suhteiden välillä. Myös yhdenillansuhteita naiset harrastavat vähemmän kuin miehet, eli ollaan oikeasti iliman pitkiäkin aikoja. Mutta. Ihmiset on erejä.

      Poista
    2. Pitäisikö tänä nyt ymmärtää niin, että tuttavapiirisi koostuu laatumiehistä ja vähemmän laadukkaista naisista? Missäköhän päin Suomea tällainen kumma populaatio sijaitsee, ja kuinkahan vanhoja yksilöitä siinä on?

      Poista
    3. Hmm, pohjoisessa näyttäisi olevan, ja jotain vajaa kolkytvee porukkaa ilmeisesti. Eli pohjoisessa olis niinku runsaasti puutteessa eläviä naisia? Pitäsköhän muuttaa. Enpä kyllä taida, koska täällä etelässäkin on ihan tarpeeksi kaamosmasentavaa talvisin. En ole niin tavaran perään, että viittisin lähteä noin äärimmäisiin olosuhteisiin.

      Poista
    4. No puolessa välissä Suomea, maan viidenneksi suurimmassa kaupungissa. En oikeen osaa ajatella, mistä tämä johtuis, mutta ei kyllä rajoitu pelkästään tähän kaupunkiin, vaan sama tuntuisi olevan tuttavapiireissä ympäri Suomea. Ainut pitkän linjan sinkkumies, jonka tunnen, on sitä täysin omasta tahdostaan ja siitä johtuen, että hänellä (niinkuin minulla) ei intressit kohtaa kenenkään kanssa. Eli tyttäret ihastuu häneen, hän ei oo kiinnostunut, ennenkuin on liian myöhästä :D

      Poista
    5. Mjaa, kuulostaa mielenkiintoiselta paikalta tuo Ympäri-Suomi. Mutta kuten sanottua, oon liian laiska muuttamaan mihinkään erämaahan, vaikka se ois täynnä jotain miehenkipeitä amatsooneja. Ei mitään erämaita vastaan sinänsä. Muutenkin olen aika laiska metsästämään naisia; lähinnä vastaan jotain savannilla varjossa makoilevaa jellonaa, joka suu auki venaa, että antilooppi kävelisi kitaan. Ja jos joku käveleekin, niin sitten pitäs vielä miettiä, että jaksaisiko purra leuat yhteen...

      Poista
    6. Ite toimin samalla tavoin ja abtiloopin kävellessä suuhun totean että mieli tekiski seepraa.. mut nää on näitä.

      Poista
    7. Niih, mutta luonnonvalinta pitää tässäkin tehokkaasti huolen siitä, ettei meidänkaltaiset - yleensä - pääse lisääntymään. Ei leviä tällaiset ominaisuudet sitten seuraavaan polveen.

      Poista
  2. Kyllä nainenkin tuuria tarvitsee sopivan viihdyttäjän löytämiseksi. Etenkin kun keskimäärin miehet ei ole kovin taitavia sängyssä. Mutta juu, naisen on varmasti helpompi löytää halukasta seuraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa kolleissa on myös se hyvä puoli naisiin verrattuna, ettei tarvitse peuhaamisen jälkeen kaivaa kuvetta, vaan mokomat tulevat töihin ihan "ruokapalkalla" ja tekemisen ilosta...Tietenkin tuo kollien yleinen taitamattomuus on pienoinen ongelma, mutta naiset voisivat kouluttaa lisää kolleja pienellä vaivalla, sen sijaan että itse aina menisivät "valmiiseen pöytään". Ymmärtääkseni jotkin vanhemmat puumat harrastavat tällaista aikuiskoulutusta.

      Katselin tuossa viikonloppuna Game of Thronesia uusintakierroksena blu-raylta. Täytyy sanoa, että kyllä oli veri täyteläisen tummaa ja huo...prostituoidut hehkeitä teräväpiirtona. Tuosta maksullisten naisten laadusta kyllä huomaa (jos se ei vielä magiasta ja lohikäärmeistä selviä), että kyse on fantasiasarjasta. Bordelleihin vaan lappaa tavallista pulliaista saamaan hoitoa hehkeiltä ja terhakasrintaisilta parikymppisiltä naikkosilta - eikä varmaan tarvitse maajussinkaan maksaa kyydistä puolen kuun liksaa. Hmm, seuraavaksi voisi katsoa uudestaan tuon Artificial Intelligencen, kun siinä on mm. niitä pleasure botteja. Pitää paeta fantsuun ja scifiin, kerran todellisuus on niin jäyhää. *huokaus*

      Poista
    2. Indigo: nuorten miesten "taitamattomuus" on keski-ikäisen mössykän kuvitelmaa.

      Minulla on nyt kierrossa 19-vuotias ja voin kertoa, että tuo enkeli vetää minut tainnoksiin niin, että kolmikymppiseltä loppuisi viagra verestä tuollaisessa kyydissä.

      Poista
    3. Älä nyt nimittele D.:tä keski-ikäiseksi mössykäksi! Sen ikäkriisi vielä tuosta pahenee. Siis, enhän minä tiedä mitään nykypäivän nuorten miesten taitotasosta, koska sattuneesta syystä en niitä paneskele. Voi kun voisinkin, mutta kun olen tällainen onneton hetero. Silloin kun tajuaa olevansa mies JA hetero, niin siinä on sellainen kriisi käsillä, jotta euron ahdinko on pientä siihen verrattuna...

      Poista
    4. Oho! Trolli-Silkki on vieläkin elossa?! Ja ei millään pahalla (tai oikeastaan kaikella pahalla), mutta mä en usko, että kukaan uskoo noita sun juttuja. Tosin, viihdyttävää settiä nuo sinun miesjuttusi ovat, mutta samalla tavalla kuin Salatut Elämät tai Breaking Bad.

      Ja jos nyt itse asiaan tarvitsee sanoa jotain, niin itse sanoisin, etteivät keskimäärin naisetkaan mitään seksin ylipapittaria ole. Monista naisista löytyy yhtä paljon intoa kuin kuolleesta hylkeestä.

      Mutta joka tapauksessa, onhan se hienoa, että elämään voi löytää sisältöä ja uutta virtaa vaikkapa seksin muodossa. Kaikki mikä virkistää ja tuo eloa on juuri oikein!

      Poista
    5. Aah, nyt muistankin kuka tuo Lea-täti on. Sitähän mätkittiin oikein urakalla aikoinaan tuolla possun blogissa, ja nyt neiti ilmeisesti haluaisi toisen erän samaa verbaalista turpaanvetoa. Passaahan tuo.
      Siis, joillain ihmisillä nyt vaan on vilkas mielikuvitus, ja hyvä niin. Meinaan että sääliksi kävisi, jos nuo Lean höpinät olisivat edes puoliksi totta. Pienellä parantelulla niistä voisi kyllä saada ihan kohtuullista kioskikirjallisuutta.

      D.: Jos se nuori kolli kerran on niin varma otteissaan, niin eikö sen kanssa kantsisi tehdä joku toistaiseksi voimassaoleva fuckbuddy-sopimus? Tässä on kuitenkin syksyn pimeät illat ja ties mitkä kriisit vielä tuloillaan. Tota lääkettä kun saa ihan ilman reseptiä ja ilmaiseksi vielä. Vähän ankeetahan tuo on, jos tuollaisia hekumallisia kohtaamisia on vain kerran kolmessa vuodessa.

      Poista
    6. Ei varmaan naisetkaan kovin taitavia ole keskimääräisesti, tai intohimoisia. Tiedä sitten, miten paljon on kyse kahden ihmisen välisestä kemiasta.

      Poista
    7. Juuh, ei pelkällä fysiikalla ja tekniikalla pitkälle pötkitä...

      Poista
  3. Kadehdin...

    ... fiilistä, joka tästä tekstistä paistaa läpi.

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Nuori kolli + (varhais)puuma = Täydellisyys(?)

      Noh, eihän siinä mitään jos on kivaa.

      Poista