perjantai 2. toukokuuta 2014

Falling

Olen yksin toimistolla ja on vaikea keskittyä töihin. Olemme ehtineet tavata neljässä päivässä kolme kertaa ja tapaamme jälleen huomenna. Tapaaminen on helppoa kun välimatkaa on vain reilu kilometri. On vaikea kuvata tätä olotilaa; se on pientä nipistystä vatsan pohjassa, läikehtivää lämpöä rintalastan kohdalla.

20 kommenttia:

  1. Se ei ole vain suomalainen, vaan se on vielä turkulainen, perin hämmentävää!

    VastaaPoista
  2. Hmm, hmm, tämä on kyllä tosiaan kovin hämmentävää, mutta voi tässä olla jotain positiivistakin. Meinaan että ulkkis (apulais)proffa on ihan ykskaks vaihdettu turkulaiseen tavikseen. Kenties kevät saa naiset toimimaan tavallistakin epäjohdonmukaisemmin.

    Tämähän paransi mahdollisuuksiani huomattavasti, koska olen kaikinpuolin keskikokoinen ja keskinkertainen heppuli. Ja tuo kilometrin etäisyyskin kuulostaa näin laiskimuksena oikein mukavalta. Taidan tässä hörpätä kahvit ja syödä vähän pähkynäjogurttia (hyvää), sillä välin kun auringonpistoksen saaneet naiset täyttävät sähköpostini...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun täytyy nyt vaan pistää se profiili nettideittipalveluun! Parantaa pikkasen noita chansseja…. Ja tunnustan, minä laitoin ensimmäisen viestin miehelle.

      Poista
    2. Ai, olit sitten aloitteelinenkin. Eikö tässä maailmassa ole enää mitään pyhää ja konservatiivista! Sellasia ne naiset on: puhuu yhtä, tekee toista.

      Ja joo, en ole laittamassa mitään mihinkään nettideittiin! Siihen höyryävään lehmänlantaläjään ei koske enää pitkällä kepakollakaan. Sitä paitsi, mun profiilia on kyylätty täällä blogimaailmassa jo 2500 kertaa, mikä on huomattavasti enemmän kuin jossain nettideitissä. Tosin vain 300-400 kyyläystä sitten laitoin tuonne yhteystietoni. Tässä on jo saatettu missata parikin aloitekykyistä eukkoa. Tämä on paljon jotain nettideittiä kustannustehokkaampaa. Nettideiteissä joutuu raapustelemaan aivan tolkuttomasti, että pääsee edes treffeille jonkun ynseän daamin kanssa.

      Poista
    3. Noni. Ja miksei kukaan nyt huuda sen perään, kuinka miehen täytyy saada jahdata naista :D

      Poista
    4. Nii-i, kohta voi mies vallan tympääntyä, kun D. kellistyi ihan huomaamatta parissa päivässä. Vähän kuin metsäkauris maalaisi maalitaulun kylkeensä ja menisi seisoskelemaan mäen päälle. Shoot me, please!

      Ja miksi hemmetissä tuntemattomat kuumat ulkkisnaiset lähettävät mulle parhaillaan kaveripyyntöjä naamakirjassa! On tää mennyt ihan mahdottomaksi. Huoh, pitänee tarkastaa onko tuo neiti joku kaverin kaveri vai haluaako se mun rahat vaan huijata.

      Poista
    5. Älkääs nyt repikö pelishortsejanne poijjaat. Minä ehkä tiputin nenäliinan vienosti, mutta mies sen innokkaasti nosti ylös ja on sen jälkeen ollut se aktiivisempi osapuoli: pyytänyt treffeille, viestitellyt ja soittanut - härregude, mieluummin soittaa kun mailaa!

      Poista
    6. Niin, niin, ei minkäänlaista extreme-kiipeilyä prinsessatorniin, vaan vähän kipastaan tois puol jokkee valmiiseen pöytään! Yritä nyt ottaa näistä naisista selvää! Vaihtuuko niillä oikut ihan miehestä riippuen?

      Poista
    7. No itse asiassa tämä todistaa teoriani. Vaikka nainen tekisi aloitteen, miehen on hoidettava ne kolme kriittistä pykälää silti kotiin. Muuten se homma ei toimi.

      Poista
    8. Mjaa, kuulostaa taas jokseenkin vaivalloiselta touhulta. Mä kun olisin vaan niin mieluusti passiivinen lahna. Tämä taas todistaa, että mulla on ihan väärä sukupuoli tai seksuaalinen suuntatuminen. Homo- ja lesbopuolella toisen pitää kuitenkin aina olla se "mies" tai "nainen". Ihan omasta kokemuksesta voin sanoa, että noissa piireissä voi pärjätä passiivisempikin nahjus.

      Poista
    9. Hmm, hmm, kun asiaa tarkemmin ajattelee, niin on tää ehkä sittenkin aika vaivatonta sille turkulaiselle miehelle. Siis siinä mielessä, että D. on nyt päästään kuitenkin sen verran pehmentynyt, että suostuu helposti ihan mihin vaan, mitä se heppu ehdottaa. Proffahan joutui äheltämään kuukausitolkulla prinsessatornia ylös, ja nyt tää SUOMALAINEN menee vaan ovesta sisään ja korjaa koko potin. Mikä onkin ihan oikein kaikille ulkkiksille!

      Poista
    10. Voihan kiesus Indigo. Tämä on ihan eri ihminen ja ihan eri tavalla käyttäytyvä ihminen kuin proffa. Lisäksi tämän ihmisen kanssa kävi saman tien kemiat yhteen.

      Poista
    11. No niin, olemme jälleen päässeet kemian hämärälle ja kuplivalle alueelle. Naisen hölmöille jutuille tirskumisesta ja kikattelusta on ilmeisesti myös hyötyä, kirjoitan tämän muistiin.

      Eli tarvitsemme maailmaan siis lisää hyviä kemiallisia reaktioita, koska muuten hommat menee turhauttavaksi tornikiipeilyksi. Oikealla kemialla napsahtaa norsunluutornin ovet sepposen selälleen, ja kuukausien kivulias kiipely kutistuu pariin päivään. Tällaista vaivattomuutta Possukin arvostaisi!

      Poista
    12. Ihastuminen ja rakastuminen on kemiaa ja kaataa korkeimmatkin tornit.

      Poista
  3. Tää ei kyl mitenkään liity aiheeseen, mut mun on pakko jakaa teidän kanssanne päivän parhaat naurut:
    Näin unta Indigosta, joka esitteli ylpeänä vanhempiensa takapihalle itse tekemäänsä uima-allasta!! XD XD XD

    Isla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota, suosittelen nyt lisäämään lääkityksen annosta. Toinen vaihtoehto on terapeutin kanssa pohtia miten ihmeessä tuon voisi tulkita.

      Hmm, tuo uima-allas on kyllä ihan hyvä idea siihen takatontille. Sitä tonttia ei kuulemma voi myydä, koska mun pitäisi rakentaa siihen talo jonkun knöllin kanssa. Juu, en ole todellakaan rakentamassa siihen kuin korkeintaan uima-altaan. Hmm, mitäköhän mamma sanoisi, jos huomenna päivällisellä kertoisin sille, että joku nainen on nähnyt enneunen miten takatonttia kannattaisi hyödyntää.

      Poista
    2. No, se oli kyllä tosi hieno allas, joten enpä usko, et mammasi pistää pahakseen. XD

      Isla

      Poista
    3. Hienoa, josko saisit tänä yönä vielä tarkempia mittoja siitä. Kauniita unia, Indigon ja uima-altaan kuvia!

      Poista
    4. Indigo voi sitten pitää blogikollektiiville kesäjuhlat tuolla uima-altaalla :D

      Poista